Obavijesti

Sport

Komentari 209

Tramezzani je otišao iz Hajduka!

Tramezzani je otišao iz Hajduka!
3

Hajduk je na svojim službenim stranicama objavio da je ugovor s trenerom Tramezzanijem raskinut sporazumno te mu zaželio puno sreće u nastavku karijere...

VIDEO

Paolo Tramezzani od danas više nije trener prve momčadi Hajduka. Sa sada već bivšim trenerom bijelih je, nakon obavljenog razgovora s čelnicima kluba, dogovoren sporazumni raskid suradnje.

Pokretanje videa...

Tramezzani vodi Hajduk 03:14
Lukša i Niko čiste svlačionicu, a želja je i nogometaš Lokomotive
Lukša i Niko čiste svlačionicu, a želja je i nogometaš Lokomotive

Iz Hajduka su se oglasili kratkim priopćenjem:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Gospodin Tramezzani preuzeo je prvu momčad u siječnju ove godine, a koja je na kraju sezone osvojila četvrto mjesto i plasman u pretkolo Konferencijske lige. Hajdukovce je vodio u ukupno 24 utakmice, a ostvario je 14 pobjeda, četiri neriješena ishoda te je upisao šest poraza. S njim odlaze i njegovi pomoćnici Attila Malfatti i Valerio Zuddas. Hvala gospodinu Tramezzaniju na svemu učinjenom za klub te mu želimo puno sreće u nastavku karijere"

Iako je Tramezzani ostvario rezultatski cilj, po svim neslužbenim reakcijama iz kluba nakon sezone bilo je jasno da trener nema podršku čelnih ljudi kluba te da je njegov ostanak na klupi pod velikim znakom pitanja. Iako je početak priprema za novu sezonu zakazan za dva tjedna, trener nije znao ni lokaciju na kojoj će se pripreme odvijati, ni protivnike, a ni tko vi se sve od igrača na njima trebao pojaviti. Sve je vodilo k tome da se bliži rastanak, a sam Tramezzani se nije oglašavao. Trenirao je svakodnevno na Poljudu, čekao da mu kćerkica završi treći razred osnovne škole, kao i važan poziv s drugoga kata Poljuda. 

Split: Paolo Tramezzani poljubio suprugu Elisu i kćer nakon pobjede na Poljudu
Velika ljubav trenera Hajduka: Paolo je zbog nje ostavio posao
Velika ljubav trenera Hajduka: Paolo je zbog nje ostavio posao

- Uprava Hajduka će odlučiti u danima koji slijede, a imam i ja pravo na svoja razmišljanja. Naredni dani će dati odgovore...- kazao je prije par dana sad već bivši trener Hajduka, koji je imao ugovor na godinu i pol, s tim da je Hajduk imao pravo raskinuti ugovor i isplatiti mu naknadu za raniji rashod od dvije plaće. 

Čekao je Talijan dogovor s čelnicima kluba, no nije ga dočekao.

Teško je proniknuti u razloge zbog čega su se čelnici kluba odlučili na ovaj potez, jesu li Jakobušić i Nikoličius bili nezadovoljni samo rezultatima i igrom, ili su presudili bizarni detalji poput dresa Kastratija ili trenirke Adidas. No činjenica je da je svlačionica bila uz trenera i da su igrači u svakom razgovoru, bilo službenom bilo neslužbenom, hvalili njegov rad i angažman oko momčadi, kao i atmosferu koju je uspostavio u svlačionici.

Bez obzira što je presudilo razlazu, Hajduk se okreće novim rješenjima, a od prije tjedan dana u optjecaju je i prvo ime, Jose Manuel Gomesa, koji je navodno bio želja Hajduka i prije angažmana Tramezzanija. Navodno su se čelnici Hajduka i sastali s njim, no velika prepreka je cijena i Portugalčeva želja da sa sobom dovede nekoliko članova stožera. Ako je vjerovati dobro obaviještenim izvorima, razgovori koji slijede su uglavnom sa trenerima strancima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 209
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio