Obavijesti

Sport

Komentari 0

Trčimo svi na Bundeku za pomoć obitelji stradaloj u potresu...

Trčimo svi na Bundeku za pomoć obitelji stradaloj u potresu...
3

Obitelj Arbutina u potresu je ostala bez doma, a imaju četvero djece, od kojih je jedno invalid - govori Monika Opačak i dodaje da će biti utrke za djecu, građane i glavna utrka

Obitelj nedavno preminulog hrvatskog maratonca Tadije Opačka organizira humanitarnu utrku "1. in memoriam Tade Opačak: Trčimo svi za obitelj Arbutinu stradalu u potresu".

Utrka će se održati 25. travnja od 15 do 19 sati na jezeru Bundek, pod epidemiološkim mjerama.

Uz jezero Bundek odrzana humanitarna utrka pod nazivom "Hrabra mama želi živjeti"

Biti će utrka građana (4,2 km), glavna utrka (12,6 km) te dječje utrke (djevojčice i dječaci trče odvojeno). Djeca od 3 do 6 godina utrkivat će se na 100 metara, oni između 7 i 10 godina na 300 metara, a nastariji (11 do 14 godina) na 600 metara.

- Prijave su otvorene do kraja dana 10. travnja, a prvih 100 trkača koji uplate prijavu za utrku građana (4,2 km) i prvih 100 za glavnu utrku (12,6 km) dobit će finišersku medalju i startni paket iznenađenja. Ostale pozivamo da se odazovu u što većem broju kako bismo zajedno pomogli obitelji Arbutina, stradaloj u potresu. Oni imaju četvero djece, od kojih je jedno invalid - govori Monika Opačak.

Sva djeca dobit će startni paket iznenađenja, a prvih troje na svakoj dječjoj utrci medalju.

- Osim trkača potrebni su nam i volonteri. Svi volonteri dobit će majicu i poklon od sponzora - dodaje.

nestali

Startnina za dječje utrke iznosi 30 kn, za utrku građana 70 kn, a za glavnu utrku 120 kn.

- Ukoliko netko ne želi sudjelovati na utrci, a ima mogućnost uplatiti nešto od sredstava, bilo bi nam drago.

Prijave za trkače i volontere se nalaze na web stranici Humanitarne udruge Tade Opačak: https://www.humanitarna-udruga-tade-opacak.com/, a više informacija o utrci možete saznati na web stranici stotinka.hr