Obavijesti

Sport

Komentari 20

Treća ponuda za Luku Modrića pristigla na White Hart Lane

Treća ponuda za Luku Modrića pristigla na White Hart Lane
1

Kao što je najavio Chelsea je poslao posljednju 'dorađenu' ponudu za Luku Modrića. Tri su puta povisili ponudu za hrvatskog igrača, a ova, od 34 milijuna eura, je zadnja

VIDEO

A bila je već treća i posljednje ponuda za Modrića, ali Chelsea još uvijek nije odustao od hrvatskog igrača. Možda bolje reći trener Andre Villas-Boas nije odustao od hrvatskog igrača.

Chelsea je već nekoliko puta slao 'posljednju ponudu za Luku Modrića, pa evo još jedne 'posljednje' ponude. Radi se o cifri od 34 milijuna eura, kako prenosi Sky Sport. Stalna odbijanja Tottenhama, Harrya Redknappa i Daniela Levyja rauzvjerila bi svakog udvarača, ali izgleda ne i londonske 'bluese'.

Navodnih posljednjih, trećih ponuda je već bilo nekoliko, ali ova je, kako tvrde izvori Sky Sporta, konačna i definitivna. 

Chelsea se Tottenhamu za Modrića počeo dodvoravati polako, cvijećem iliti s 25 milijuna eura. Zatim su poslali i bombonjeru, odnosno 30, 7 milijuna eura. Ništa očito nije bilo dovoljno da uvjeri gospodu u Tottenhamu koji ili iznimno cijene Modrića ili žele namaknuti iznimne cifre za njega, i koji su sve 'darove' odbili. Chelsea, a prije svega njihov novi trener Boas, tada su se odlučili na ozbiljno udvaranje i poslali na Levyjevu adresu zlatnu ogrlicu u baršunastoj kutijici. Hoće li Chelseaju 34 milijuna eura biti dovoljno da konačno dobije toliko željenu 'djevojku'?

U Tottenhamu tvrde da Luka Modrić nije na prodaju, ali i najprotektivniji među roditeljima prije ili poslije puste svoju 'kćer' na prvi spoj. Chelsea ih ovolikim ciframa uvjerava da su oni u njihovu itekako zaljubljeni. 

Boas očito želi Modrića u svojoj momčadi. Chelsea je da mu udovolji povisio ponudu i to čak tri puta.

U Tottenhamu su Modriću obećali da će ga pustiti u novi klub ako stigne dovoljno visoka i dovoljno dobra ponuda. Očekuje li Tottenham nešto bolje od Chelsea?

Villas-Boas želi Modrića. Modrić želi otići. Ponuda je na stolu pred čelnicima Tottenhama. Čini se kako su svi preduvjeti za savršen spoj na broju, pitanje je samo što će sada odlučiti u klubu s White Hart Lanea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše