Obavijesti

Sport

Komentari 17

Trener Barce: 'Sve je moguće, ali moramo odigrati savršeno'

Trener Barce: 'Sve je moguće, ali moramo odigrati savršeno'

PSG je snažna momčad koja ima ambicije otići do kraja u Ligi prvaka. Ako želimo imati šanse, moramo odigrati gotovo savršenu utakmicu. A mi idemo tamo napraviti upravo to, izjavio je nizozemski trener uoči utakmice

VIDEO

PSG i Barcelona u srijedu igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a unatoč porazu 1-4 na domaćem terenu, trener katalonskog kluba Ronald Koeman vjeruje da njegova momčad može izboriti prolazak dalje. 

Hattrick Mbappea za prednost PSG-a u uzvratu: Uništili Barcu!
Hattrick Mbappea za prednost PSG-a u uzvratu: Uništili Barcu!

Barca je u toj utakmici povela golom Messija iz penala, ali su Parižani na krilima Mbappéa došli do ogromne prednosti uoči uzvrata. 

Champions League - Round of 16 First Leg - FC Barcelona v Paris St Germain

Messi i društvo su zatim remizirali s Cadizom pa nanizali Elche, Sevillu i Osasunu u La Ligi, a izborili su također i finale Kupa nakon što su na Camp Nou slavili protiv Seville 3-0 i tako poništili prednost andaluzijskog kluba 2-0 iz prve utakmice. 

- Uvijek imamo šanse. Sve ovisi kako započnemo utakmicu, koliko ćemo energije uložiti kako bi otežali stvari PSG-u - rekao je Koeman na pressici uoči utakmice.

Spanish Super Cup Final - FC Barcelona v Athletic Bilbao

- Bili su nevjerojatni u prvoj utakmici tako da ćemo mi tako morati odigrati u uzvratu. Uvijek stvaramo prilike, ali moramo biti učinkoviti. Ako budemo, sve je moguće.

Podsjetimo, u posljednjem susretu u Ligi prvaka između ovih dviju momčadi Barcelona je iščupala nemoguće. Tada je PSG u prvoj utakmici slavio 4-0 da bi Barcelona nevjerojatnom predstavom i u konačnici golom Sergija Roberta duboko u sudačkoj nadoknadi slavila 6-1 i tako izveo najveći povratak u povijesti Lige prvaka. No, od tada se puno stvari promijenilo, a i igrača. Pa je tako Neymar koji je odigrao ključnu ulogu u tom povratku (zabio iz slobodnjaka i penala te asistirao za pobjednički gol) odselio upravo u prijestolnicu Francuske. A otišli su i Rakitić, Suarez, Iniesta... OK, bilo je odlazaka iz momčadi Parisa, ali su doveli i više nego dostojne zamjene. 

Barcelona

No, svjestan je Koeman da situacija nije ni slična onoj prije četiri godine budući da ovog puta zaostatak trebaju ganjati na gostujućem terenu. 

- Povratak protiv Seville nam je dao ogromno samopouzdanje. Ali ne možemo usporediti preokret od 2-0 na gostujućem terenu i poraz 4-1 na domaćem. Bit će puno teže - rekao je Nizozemac pa otkrio kako njegova momčad može do pobjede:

- PSG je snažna momčad koja ima ambicije otići do kraja u Ligi prvaka. Ako želimo imati šanse, moramo odigrati gotovo savršenu utakmicu. A mi idemo tamo napraviti upravo to.

Za PSG neće ni u ovoj utakmici nastupiti Neymar koji se još uvijek nije oporavio od ozljede, a Mauricio Pochettino također neće imati na raspolaganju ni Bernata, kao ni strijelca u prvoj utakmici Moisea Keana.

Ligue 1 - Paris St Germain v Olympique Lyonnais

Brazilac se nedavno vratio treninzima s momčadi, ali još nije poznato hoće li biti na klupi ako će trebati 'uskočiti' u pomoć ili će biti u rodnoj zemlji na sestrinom rođendanu koji je inače 11. ožujka...

Ništa novo: Neymar ozlijeđen, a sestrin rođendan je jako blizu...
Ništa novo: Neymar ozlijeđen, a sestrin rođendan je jako blizu...
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića