Obavijesti

Sport

Komentari 79

Trener Betisa: Dinamo nam šansu nije stvorio! Jarni? Pa samo je rekao svoje mišljenje

Trener Betisa: Dinamo nam šansu nije stvorio! Jarni? Pa samo je rekao svoje mišljenje

Oni su momčad koja može igrati s loptom, tehnički dobri, ali mi ćemo morati iskoristiti svoje prilike. Imali smo probleme u napadu, dolasku pred gol, broju dolazaka u opasne situacije, rekao je Pellegrini

VIDEO

Izgubili smo utakmicu kod kuće, sutra je finale za nas. Jako je važna, od prve minute ćemo tražiti da dođemo do pobjede i ostanemo u natjecanju koje je kod nas jako važno, rekao je trener Betisa Manuel Pellegrini uoči uzvratne utakmice protiv Dinama u šesnaestini finala Konferencijske lige.

Pokretanje videa...

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a 01:35

Dinamo je u prvoj utakmici (1-0) šokirao Španjolce na njihovom stadionu i sada će pred svojim navijačima na krcatom Maksimiru pokušati osigurati plasman u osminu finala. No, puno toga će se pitati i snažni španjolski sastav.

- Bila je utakmica u kojoj nismo pokazali želju, ali nismo zaslužili izgubiti, nisu praktički došli do gola, nisu nam stvorili šansu. Oni su momčad koja može igrati s loptom, tehnički dobri, ali mi ćemo morati iskoristiti svoje prilike. Imali smo probleme u napadu, dolasku pred gol, broju dolazaka u opasne situacije. U nogometu tako stvari funkcioniraju. I da četiri gola zabijemo u svakoj opet bismo u svakoj idućoj brinuli kako ćemo odigrati. Nismo prošli skupinu Europske lige, izgubili smo prvu utakmicu od Dinama, sutra je za nas finale. Želimo ostati u natjecanju koje je za nas jako važno - rekao je čileanski stručnjak.

Zagreb:  Trening Real Betisa

Jeste li vježbali jedanaesterce na treningu?

- Ne može se za njih baš pripremiti na treningu na kojem nemaš nikakav pritisak i onda na utakmici na kojoj puno ovisi sve o tome.

Kako komentirate slučaj Roberta Jarnija i otkaza koji je dobio?

. Ne mogu puno to komentirati. Nemam dovoljno informacija o tome. Mislim da je Jarni samo rekao svoje mišljenje, ali ne mogu nešto više o tome reći.

Zagreb: Konferencija za medije Real Betisa uoči utakmice s Dinamom

Nakon njega je na pitanja novinara odgovarao Chadi Riad, krivac za jedanaesterac u prvoj utakmici, no bio je vrlo kratak.

Jeste li iznervirani rezultatom 1-0?

- Svakome se može dogoditi loš dan, trenutak, dogodilo se što se dogodilo, dodirnuo sam loptu rukom. To mi je dobra škola - rekao je stoper Betisa i zaključio:

Zagreb:  Trening Real Betisa

- Dinamo je dobra momčad, ima odlične igrače. Imali smo nesreću da smo izgubili prvu utakmicu, ali svjestan sam snage i kvalitete naše momčadi i vjerujem u pozitivan uspjeh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići