Obavijesti

Sport

Komentari 124

Trener Hajduka s obitelji je svjedočio čudesnoj predstavi Dragovoljca: Demolirali Šibenik

Trener Hajduka s obitelji je svjedočio čudesnoj predstavi Dragovoljca: Demolirali Šibenik

Dragovoljac je posljednji bod uopće osvojio baš protiv Šibenika 30. listopada (1-1), a do ovog kola jedino su slavili protiv Slaven Belupa. Ipak, danas su igrali kao u transu i razbili Šibenčane (5-0)

VIDEO

Hajduk u sljedećem kolu igra protiv Hrvatskog dragovoljca, a trener Valdas Dambrauskas došao je na Šubićevac uživo iz prve ruke pogledati što može momčad iz Sigeta. Poveo je sa sobom suprugu i sina i imali su što za vidjeti. Je li ovo Hrvatski dragovoljac ili Dinamo, sigurno se pitao trener Hajduka

Pokretanje videa...

Nikola Kalinić vratio se u Hajduk: Igrao sam za velikane, ali ovo je poseban trenutak VIDEO

Posljednja momčad HNL-a demolirala je Šibenik s 5-0 u 23. kolu Prve HNL. Da, dobro ste pročitali. Ništa pogrešno ne piše. Šibenčani su bili veliki favoriti, što zbog stanja na tablici, što zbog veće kvalitete rostera. Uz to, da vam najbolje dočaramo koliko je ovo iznenađenje, Dragovoljac je posljednji bod uopće osvojio baš protiv Šibenika 30. listopada (1-1).

U 23. kolu HNL- a Šibenik je na svom stadionu izgubio od Hrvatskog dragovoljca 5:0

Noćna mora Šibenčana počela je već u 19. minuti kada je zabio Karrica, a tri minute kasnije precizan je bio i Bristrić. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela precizan s bijele točke bio je Majstorović.

Igrači Hrvatskog dragovoljca igrali su kao u transu. Izgledali su autoritativno, dominantno i puni energije, dok je Šibenik bio kao grogirani boksač. Bili su nokautirani već nakon prvog dijela i samo su čekali da ova patnja završi. No, demoliranje se nastavilo. U 49. minuti zabio je Galešić, a konačnih 5-0 postavio je Frigan u 75. minuti. Ukratko, igrači Rijeke uništili su Šibenik.

Marina Jurić na utakmici Šibenik - Hrvatski Dragovoljac

Susret je došla pogledati i nova predsjednica kluba Marina Jurić, sestra novog vlasnika Marina Jurića. No, mogla je vidjeti samo blamažu Šibenika. Klub se nakon utakmice ispričao svojim navijačima.

Šibenik i Hrvatski Dragovoljac igraju 23. kolo Prve HNL

Dragovoljac je prvi dio sezone bio uvjerljivo na posljednjem mjestu. No, došlo je do velikih promjena. Jako puno igrača napustilo je klub, a u međuvremenu je predsjednik Perić sklopio suradnju s Rijekom koja je poslala sedmoricu igrača i trenera Dragana Tadića. Uz veliki broj novih imena koji su većinom igrali drugoligaški nogomet, Dragovoljac je bio nepoznanica. Nitko nije znao što mogu. No, sve su ugodno iznenadili i prekinuli niz od osam uzastopnih poraza. 

Danas su izgledali kao prvoplasirani klub HNL-a. Obrise Tadićevih ideja vidjeli smo u prethodna dva kola u kojima je momčad iz Sigeta jako dobro parirala protiv Lokomotive i Osijeka, no oba susreta je izgubila. Novi trener promijenio je mentalitet momčadi. Lete terenom, nema više autobusa ispred gola već se žele nadigravati.

Bez obzira na sve bolje igre, nitko nije mogao ni pomisliti da će pobijediti Šibenik, a kamoli im utrpati petardu. 

Šibenik i Hrvatski Dragovoljac igraju 23. kolo Prve HNL

Hrvatskom Dragovoljcu ovo je tek druga pobjeda u prvenstvu, a prva nakon 27. kolovoza kada su svladali Slaven Belupo. S ova tri boda smanjili su zaostatak za Istrom na 11 bodova. Želja je ostanak u ligi, ali za takvo nešto bi se trebalo dogoditi čudo. No, ako nastave ovako igrati, ništa nije nemoguće.

Bez obzira na posljednje mjesto na tablici, Valdas Dambrauskas danas je gledao neki drugi Dragovoljac. Obzirom na ovu čudesnu partiju, hajdukovce u sljedećem kolu neće čekati lagan posao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti