Obavijesti

Sport

Komentari 55

Trener Omonije: Naravno da je Dinamo favorit, pa oni su prošle godine pobijedili Tottenham...

Trener Omonije: Naravno da je Dinamo favorit, pa oni su prošle godine pobijedili Tottenham...

Dinamo je imao igrače na Euru. Neću izdvajati imena. Igra napadački nogomet, to će biti izazov za nas, dobar test, rekao je bivši branič Manchester Uniteda Henning Berg

VIDEO

Nakon uspješno apsolviranog prvog pretkola Lige prvaka pa poraza na otvaranju Prve HNL, zagrebački Dinamo sutra od 20 sati kod kuće igra četvrtu ovosezonsku utakmicu, protiv ciparske Omonije.

Pokretanje videa...

Dinamo VIDEO

Iako su 'modri' veliki favoriti za pobjedu na Maksimiru, a i prolaz u treće pretkolo, igra u prve tri ovosezonske utakmice nikako nije ohrabrujuća za momčad Damira Krznara.

Ciparsko prvenstvo, s druge strane, još nije startalo, ali je zato Omonia već ugrabila prvi ovosezonski trofej budući da su u Superkupu srušili Anorthosis nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Zagreb: Trening nogometnog kluba Omonia

- Zadovoljni smo, bilo je ovo čudno ljeto zbog koronavirusa i Eura, ali svi su igrači spremni i dostupni za sutrašnju utakmicu - rekao je trener Omonije Henning Berg, inače nekad branič Manchester Uniteda.

Može li Omonia iznenaditi Dinamo?

- Ima puno načina za dolazak do dobrog rezultata. Dinamo je dobra momčad, pobijedili su Tottenham. Igrali su protiv Harryja Kanea, imali su igrače na Euru. Neću izdvajati imena. Oni igraju napadački nogomet, to će biti izazov za nas, dobar test za nas da vidimo razinu naše pripremljenosti - kazao je norveški stručnjak pa ipak priznao:

Europa League - Round of 16 Second Leg - Dinamo Zagreb v Tottenham Hotspur

- Dinamo je favorit. Ostvarili su odlične rezultate prošle sezone, imaju širok roster igrača i velik budžet.

Pravilo gola u gostima je od ove sezone ukinuto. Kako će to utjecati na nogomet?

- To je čudna odluka. Smanjili su mogućnost iznenađenja autsajdera. Utakmice će biti izjednačenje. Nisam stručan za dati taj odgovor. Vidjet ćemo.

Je li već odredio koja će jedanaestorica istrčati od prve minute na Maksimiru?

- Imam neke stvari na umu. Nije bilo puno promjena na posljednjim treninzima. Sutra će saznati tko će igrati od prve minute. Skoro svi su spremni.

Bolji iz dva susreta već zna svog protivnika u trećem pretkolu. Bit će to varšavska Legije ili estonska Flora Tallinn.

- Ne razmišljam uopće o njima. Sutrašnja utakmica je važna. Moramo dati sve od sebe i onda ćemo vidjeti što slijedi - zaključio je Berg, a potom je riječ uzeo kapetan i najiskusniji nogometaš ciparske momčadi Jordi Gomez.

Zagreb: Trening nogometnog kluba Omonia

- Pristupit ćemo utakmici kao ratnici. Dat ćemo sve od sebe za dobar rezultat. Dinamo je kvalitetna momčad, ali mi ćemo se potruditi ostvariti pozitivan rezultat. Prošle smo godine skupili nešto iskustva pa zašto ne bi zabili gol i sutra? Analizirali smo protivnika, znamo njihove snage i slabosti - zaključio je nekadašnji igrač Barcelonine B momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom