Obavijesti

Sport

Komentari 90

Trener Varaždina nakon remija s 'plavima': Očekivao sam da ćemo zabiti još koji gol Dinamu

Trener Varaždina nakon remija s 'plavima': Očekivao sam da ćemo zabiti još koji gol Dinamu

Dinamo je naš najveći i najbolji klub, ali nije im lako igrati svaka tri dana. A nama je najlakše igrati protiv Dinama ili Hajduka, kazao je trener Kovačević nakon remija

Nakon tri uzastopne pobjede, nogometaši Dinama nisu uspjeli svladali Varaždin u gostima u četvrtom kolu Prve HNL. Čačićeve trupe remizirale su 1-1, a jedini gol za 'plave' zabio je Špikić krajem prvog dijela. 

Pokretanje videa ...

Varaždinci su Dinamu prijetili i bili najopasniji iz kontranapada, a odlučniji su bili početkom drugog dijela. U 63. minuti odigrali su odličnu akciju u kojoj je Herrera pronašao Michelea Šegu koji je bio na rubu kaznenog prostora. Puca je bez razmišljanja, iz prve, desnom nogom gađao suprotan kut i pogodio pokraj nemoćnog Livakovića za 1-1.

Trener Varaždina Mario Kovačević nakon remija na domaćem terenu rekao je da je zadovoljan te je pohvalio igrače. 

Varaždin i Dinamo susreli se u 4. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige

- Drago mi je što na hrvatski praznik bio praznik nogometa. Posebno se želim zahvaliti navijačima koji nam daju snagu i energiju. Dinamo je naš najveći i najbolji klub, ali nije im lako igrati svaka tri dana. Bili smo hrabri na otvaranju, ali onda je Dinamo preuzeo igru. Svaki bod koji uzmemo protiv Dinama, za nas je velik. Očekivao sam da im zabijemo još koji gol iz kontre kad nas stisnu, ali nismo -  rekao je Kovačević pa dodao:

- Naši glavni igrači su počeli disati na škrge. Htjeli smo mi pritisnuti Dinamo pred kraj, ali nismo imali snage. Vjerujem da ćemo, kako će prvenstvo teći, doći do toga da ovakve utakmice možemo pobijediti. Nama je najlakše igrati protiv Dinama i Hajduka. Dinamo je glavama u Ligi prvaka. Najrealniji je taj rezultat 1-1.