Obavijesti

Sport

Komentari 1

Treneru Milana ukrali medalju! 'Molio bih vas da mi ju vratite'

Treneru Milana ukrali medalju! 'Molio bih vas da mi ju vratite'

Tijekom proslave su mi ukrali medalju. To je jedina medalja koju imam, vratite mi je, rekao je trener Milana Stefano Pioli noć nakon lude predstave

VIDEO

Trener novog talijanskog nogometnog prvaka Milana Stefano Pioli požalio se kako mu je tijekom slavlja u nedjelju ukradena pobjednička medalja te je javno zamolio da mu se ona vrati.

- Tijekom proslave su mi ukrali medalju. Bio bih zahvalan kada biste javno poručili da mi se ona vrati. To je jedina medalja koju imam - kazao je Pioli za talijanski dnevnik La Reppublicu.

Serie A - U.S. Sassuolo v AC Milan

Nakon što su deklasirali Sassuolo na Mapei stadionu i osigurali prvi naslov prvaka nakon 11 godina, ludo slavlje krenulo je već na stadionu kada su navijači uletjeli u teren i slavili s igračima. Bilo je tu i šampanjca, cigara, pjesme i plesa, a fešta se nastavila u noćnim satima po dolasku u Milano gdje ih je na Piazzi di Duomo dočekalo nekoliko desetaka tisuća navijača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I u toj gužvi Pioli je ostao bez vrijedne medalje. Netko mu je otrgnuo s vrata dok je prolazio među oduševljenom masom. Pehar su uspjeli sačuvati. 

Serie A - U.S. Sassuolo v AC Milan

Milan je ove sezone pod Piolijevim vodstvom iznenađujuće stigao do svog 19. naslova prvaka Italije u klipskoj povijesti, a prvog nakon 11 godina. U nedjelju je u posljednjem kolu Milan kao gost u Reggio Emiliji svladao Sassuolo sa 3-0 i tako zadržao dva boda prednosti u odnosu na svog gradskog rivala Inter koji je zauzeo drugo mjesto.

AC Milan players celebrate with fans  after winning the Serie A
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu