Obavijesti

Sport

Komentari 6

Triler u Kölnu, Fernandes jedva srušio Bartoleca i Mudražiju!

Triler u Kölnu, Fernandes jedva srušio Bartoleca i Mudražiju!

Karlo Bartolec i Robert Mudražija ušli su u 105. minuti triler-četvrtfinala Europske lige koje je odlučeno tek u produžecima i tek iz penala koji je realizirao portugalski preporoditelj Man Uniteda, Bruno Fernandes

VIDEO

Imamo i drugog polufinalista Europske lige! Nakon Marcela Brozovića i milanskog Intera među četiri najbolja nekako se provukao i dovukao i Manchester United.

Protivnik im je bio Kopenhagen naših Karla Bartoleca i Roberta Mudražije čija momčad vrijedi 38, a Unitedova 764 milijuna. Dvadeset puta više! A sve je riješeno tek u produžecima i to iz penala.

Kazneni udarac koji je presudio pobjednika dosuđen je u produžetku u 95. minuti nakon prekršaja Bjellanda, a precizan s bijele točke bio je Bruno Fernandes.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Manchester United je sporo ušao u utakmicu s dosta dodavanja. U devetoj minuti Rashford puca sa 30 m prema golu, ali ništa od toga. Kopenhagen se pokazuje kao ozbiljan suparnik i vrši ozbiljan pritisak na terenu.

Obje momčadi imaju prilika, ali ništa nije ozbiljno. U 17. minuti Stage ima priliku za Kopenhagen, ali promašuje. Manchester  ima priliku za pogodak, u 28. minuti Bruno Fernandes puca prema golu, no neprecizan je.

U 33. minuti Greenwood puca s ruba kaznenog prostora, ali Bjelland izbacuje loptu. u 45 minuti Rashford ima priliku za gol, ali Johansson brani. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Greenwood je zabio, no gol je poništen nakon što je VAR-om utvrđeno da se radilo o zaleđu.

Manchester United - FC Copenhagen

U drugom poluvremenu  Manchester United ponovno dolazi do većeg posjeda lopte iako se Kopenhagen ne predaje. U 61. Rashford ima priliku za gol, ali je ne uspijeva realizirati. Pet minuta kasnije Manchesteru je zaprijetio Oviedo, ali rezultat i dalje ostaje 0-0.

Nakon što je regularni dio završio bez pogodaka, utakmica odlazi u produžetak i u 95. minuti Bjelland radi prekršaj na Martialu u kaznenom prostoru, sudac dosuđuje jedanaesterac i nakon provjere VAR-om odluka je potvrđena.

Bruno Fernandes dovodi Manchester United u vodstvo. Nakon toga Kopenhagen se više nije uspio vratiti u igru. Karlo Bartolec i Robert Mudražija za Kopenhagen su igrali od 105. minute.

U utorak druga dva četvrtfinala igraju Šahtar-Basel u Gelsenkirchenu i Sevilla-Wolverhampton u Duisburgu. Obje utakmice počinju u 21 sat.

U polufinalu (na rasporedu u nedjelju) Inter ide na boljeg iz para Šahtar-Basel, a Man United na pobjednika para Sevilla-Wolverhampton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu