Sport

Komentari 16

Triler završnica na Kranjči: Od papka do junaka u dvije minute

Triler završnica na Kranjči: Od papka do junaka u dvije minute

U 91. s golom zaostatka, u 93. sa sva tri boda? Ludilo u Kranjčevićevoj jednostavno morate vidjeti. Rijeka je u samo dvije minute u potpunosti preokrenula utakmicu i kući otišla sa sva tri boda

Crveni karton Cipetića u 70. minuti promijenio je sve. Prvo je Murić realizirao penal za smanjenje 2-1, a onda je uslijedila totalna triler završnica prije nego je Rijeka u potpunosti preokrenula Lokomotivu i s 3-2 iz Kranjčevićeve otišla s punim plijenom.

POGLEDAJTE VIDEO: Rožman o pripremama

Lokomotiva je u prvom poluvremenu bila bolja i svoje prilike znala je iskoristiti. Golom Kallakua stigla je u vodstvo, a kada je početkom nastavka Pivarić iz penala (56. minuta) povisio na 2-0, Jerko Leko pomislio je da bi takvom igrom do kraja mogao pasti još koji.

No, onda je neoprezni Cipetić promijenio tijek utakmice pa momčadi Simona Rožmana praktički udijelio premoć u nadolazećim minutama. Rijeka je napadala, prijetila, pritiskala, ali rezultat se nije mijenjao. I dali bismo se kladiti u što god da je Rožmanu kroz glavu prošla Gorica od dva kola ranije. Isti scenarij, isto sve, Rijeka igra, a protivnik juri prema bodovima.

A kada je Murić u 91. minuti postigao penal za izjednačenje 2-2 pa potrčao prema centru i pokazao suigračima da ima još vremena... Rijeka je potegnula svim snagama. Totalna opsada Lokomotivina gola uspjela je kada se Sandro Kulenović majstorski snašao i pogodio za potpuni preokret samo dvije minute kasnije.

U 91. s golom zaostatka, u 93. sa sva tri boda? Ludilo u Kranjčevićevoj jednostavno morate vidjeti.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci