Sport

Komentari 1

Tucak nakon pobjede: Loše! Ma nikako nisam zadovoljan ovime

Tucak nakon pobjede: Loše! Ma nikako nisam zadovoljan ovime

Znam da je kapica reprezentacije puno teža od ostalih, znam da su se momci pojavili nakon tri-četiri dana blagdana, ali je zanimljivo da mi na treningu izgledamo bolje nego na utakmici, kazao je izbornik

U zadnjoj utakmici duge i naporne 2021. godine hrvatski vaterpolisti pobijedili su Crnu Goru. Na bazenu uz Savu Barakude su kratko okupljanje s Crnom Gorom zaključili prijateljskom utakmicom koju je 45 sekundi prije kraja odlučio Ivan Domagoj Zović (9-8).

- Uopće nisam zadovoljan, odigrali smo lošu utakmicu. Ovo sada već postaje indikativno - nezadovoljan je viđenim opet bio izbornik Ivica Tucak.

- Ovako, ovo što ste sada vidjeli, ogromna je razlika u odnosu na prethodna tri zatvorena treninga. Znam da je kapica reprezentacije puno teža od ostalih, znam da su se momci pojavili nakon tri-četiri dana blagdana, ali je zanimljivo da mi na treningu izgledamo bolje nego na utakmici. Tako je bilo i protiv Italije. Sve je to meni određeni pokazatelj da ovakvih utakmica njima, svima nama jednostavno treba.

S Tuckovom mislima složio se i mladi jugaš Marko Žuvela.

Na treninzima je to čak bolje izgledalo, bolji smo bili, imali smo čvršći presing. Ušli smo ne čak ni tako loše, ali previše je bilo pogrešaka koje nismo smjeli raditi. da smo realizirali dva-tri igrača više na početku, mislim da bi i utakmica išla na sasvim drugi način. No, tek smo počeli s pripremama i ima još prostora za napredak.

Loren Fatović:

Nismo odigrali neku bajnu utakmicu. Crna Gora je stvarno odigrala dosta dobro u obrani, posebno zonu, a što mi nismo i to je mislim bila i najveća razlika u ovoj utakmici. Nije toliko važna pobjeda, ali naravno da je uvijek važno i bolje pobijediti nego izgubiti. Iz utakmice u utakmicu ćemo mi poboljšavati igru. Čini mi se čak da je ovo bilo i bolje nego prethodna utakmica s Talijanima, ali da je bilo dobro… Nije! I nadam se da će u novoj godini biti bolje sve! I život, i utakmica - poželio je Jugov kapetan.

Vladimir Gojković, crnogorski izbornik:

- Bila je zanimljiva utakmica mislim jer smo se izmjenjivali u vodstvu. Čestitam Hrvatskoj na pobjedi. Imali smo i mi priliku za pobijediti, ali vidite da smo došli u dosta mladom sastavu. Istina, i Hrvatska je puno promijenila svoju momčad. Mogu biti zadovoljan jer jedan broj igrača je sada prvi puta odigrao utakmicu na ovoj razini. Velika je korist od ovakvih priprema i nadam se da ćemo odraditi i uzvrat u Crnoj Gori. Igrač više? Ha, to je nešto što nas prati cijelu godinu, i proteklog ljeta. Igrač više je danas jedan od ključeva vaterpola. Neke smo situacije čak i dobro odradili, ali je Bijač još bolje obranio.

Najčitaniji članci