Obavijesti

Sport

Komentari 181

Rudar je jako opasan: Izgubi li Hajduk danas, jao si ga Tudoru

Rudar je jako opasan: Izgubi li Hajduk danas, jao si ga Tudoru
3

Za razliku od utakmice protiv Dundalka, navijači Hajduka danas mogu biti mirni. HTV je osigurao prijenos 3. pretkola Europske lige koja se igra već u 14.30 sati

VIDEO

Najdalje Hajdukovo europsko gostovanje u Kazahstan posebno će pamtiti dvojica mladića, Andrija Balić i Zvonimir Milić, koji su se na 6000 kilometara dugi put zaputili redovnim zrakoplovnim linijama dan nakon što je momčad već otputovala čarterom?!

Zbog kompliciranog viznog režima i brojnih ozljeda, Igor Tudor je u Kazahstan poveo samo 15 zdravih igrača pa su kazahstanski novinari na konferenciji za novinare pitali trenera Šahtjora je li to podcjenjivanje.

- Ne vjerujem da je podcjenjivanje, ali ako je, to neće biti dobro za Hajduk - rekao je Viktor Kumikov.

Riječi trenera čiji klub ritualno uoči utakmica na stadionu zakolje ovcu svakako treba uzeti ozbiljno. Istina, Uefa je zabranila taj ritual kao barbarski, no navodno su iz Šahtjora rekli kako se ovca ionako kolje samo uoči težih utakmica, a to za domaćine ova ipak nije.

Bilo kako bilo, kako se ne bi osramotili i slučajno ostali bez igrača, Splićani su na Tudorovo inzistiranje u Karagandi poslali Andriju Balića i Zvonimira Milića, koji su u utorak navečer krenuli po vize u Zagreb, potom u srijedu zrakoplovom do Istanbula, odakle su tek kasno u noći imali vezu za Astanu i Karagandi.

- Imali smo nekih problema, no bit ćemo kompletni - rekao je Tudor i dodao kako je dobro upoznao protivnika.

- Šahtjor je kvalitetna i iskusna momčad, imaju igrače od 25-30 godina, što su najbolje igračke godine, a imaju i iskustvo igranja u EL-u, što nije zanemarivo, jer se u to natjecanje ne ulazi slučajno.

O tome kako planira proći dalje, Tudor nije želio govoriti.

- To su stvari o kojima neću ovdje govoriti. Reći ću ih igračima u svlačionici. Želimo odigrati dobru utakmicu, a premda postoji i uzvrat, uvjeren sam da će moji momci ovdje dati sve od sebe. Hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo tek nakon idućeg četvrtka - rekao je trener Splićana koji je zadovoljan stanjem travnjaka.

- Najvažnije je da je travnjak dobar - dodao je Tudor.

Nije htio komentirati novo pojačanje Hajduka, napadača Milevskog. U vrhu napada danas će biti Gotal jer Maglica još ima problema s ozljedom. Neće biti ni Milovića, a pitanje je tko će zaigrati u vezi - vjerojatno Nikola Vlašić i Mislav Anđelković. Za razliku od utakmice protiv Dundalka, navijači Hajduka danas mogu biti mirni. HTV je osigurao prijenos prve utakmice 3. pretkola Europske lige koja se po našem vremenu igra već u 14.30 sati.

  • Hajduk: Stipica - Mikanović, Maloča, Milić, Jozinović - Anđelković, Bradarić, Vlašić - Kouassi, Caktaš - Gotal
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem