Obavijesti

Sport

Komentari 349

Tudor poludio na suca: Dođe neki lik i igračima sve pokvari

Tudor poludio na suca: Dođe neki lik i igračima sve pokvari
1

'Hajduk ne mora biti prvak ove sezone i svjestan sam da će to biti jako teško, ali kome je ovo suđenje potrebno i zašto? Matoc je pokazao svoj odnos prema nama'

VIDEO

Hajdukov 'wunderkind' Josip Bašić čekao je 400 dana na drugi nastup u Hajdukovu dresu. U svojoj drugoj seniorskoj utakmici u karijeri spasio je bod Hajduku u posljednjoj minuti utakmice, ali najljepši dan u njegovoj karijeri pokvario je trener 'bilih' Igor Tudor, kojemu je u prvom planu bio sudac Marko Matoc.

- Imali smo premalo raspoloženih pojedinaca i ponovno smo se mučili s realizacijom, tako da više od ovog boda nismo ni zaslužili. Ali meni nitko danas ne može reći da je ovaj sudac sudio pošteno. Ovi momci pate i muče se cijelu utakmicu, a potom dođe nekakav lik i sve im pokvari. Morao sam ovo reći, platit ću kaznu savezu zbog toga ako bude potrebno, ali tko je taj čovjek da kroji našu sudbinu - bijesnio je Tudor nakon remija 3-3 i dodao:

- Hajduk ne mora biti prvak ove sezone i svjestan sam da će to biti jako teško, ali ovo suđenje... Pa kome je to potrebno i zašto?! Ne trebaju mi analize sudačkih eksperata. Matoc je svoje pokazao u zadnjoj minuti kad nam nije dao da izvedemo slobodan udarac i tako je simbolički prikazao svoj odnos prema Hajduku.

No to se dogodilo 20-ak sekundi po isteku sučeva vremena i Matoceva odluka da svira kraj je bila ispravna.

Belupov trener Mladen Frančić bio je znatno bolje raspoložen iako s pravom može žaliti za sva tri boda.

- Ne mogu se oteti dojmu da nas je minuta dijelila od pobjede koja ne bi bila ne zaslužena. U Koprivnici više nitko ne može računati na lake bodove - otkrio je Frančić koji je još bez poraza u svojoj jednomjesečnoj 'vladavini' na Slavenovoj klupi.

'Farmaceuti' su u tom razdoblju osvojili devet bodova, gotovo dvostruko više nego što su imali kad ih je on preuzeo. Već u idućem kolu moraju na Maksimir.

- Najvažnije mi je bilo da ne prekinemo naš pozitivni niz, a sad možemo uživati u Zagrebu. Idemo se nadigravati s Dinamom, idemo im probati zabiti barem gol. Dobro je što sad igramo s 'modrima', za njih ne moram previše motivirati momčad - zaključio je Franta.

Bašić spasio Hajduk: Do boda u Koprivnici u zadnjoj minuti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 349
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu