Obavijesti

Sport

Komentari 8

Ljutiti Tudor propustio presicu, a novinari ga uhvatili ispred busa

Ljutiti Tudor propustio presicu, a novinari ga uhvatili ispred busa

Zašto Igor ne dolazi na press konferenciju? Ne znam, nisam ga vidio nakon utakmice. Je li bio razočaran? Kad izgubiš, uvijek si ljut, rekao je njegov pomoćnik Hari Vukas

Do sredine sezone sve je mirisalo na francusku bajku. Marseille se borio za naslov prvaka s PSG-om i Lensom, a u četvrtfinalu Kupa igrao je protiv drugoligaša. Euforija je zahvatila temperamentni grad koji vapi za onim slavnim šampionskim danima. S Igorom Tudorom nakratko su bili u tome snu, ali sve se brzo rasplinulo...

Marseille je prvo ispao od drugoligaša Annecyja iz četvrtfinala Kupa pa potom i ispao iz utrke za naslov francuskog prvaka. Tudor se emocionalno i mentalno potrošio pa je uoči posljednjeg kola protiv Ajaccia odlučio napustiti klupu francuskog velikana. Oproštaj nije bio kakvom se nadao.

Ligue 1 - RC Lens v Olympique de Marseille

Budući drugoligaš srušio je Marseille (1-0) u Tudorovom posljednjem dvoboju. Bez obzira što je utakmica bila rezultatski nevažna jer je Marseille osigurao treće mjesto, a Ajaccio ispao iz lige, hrvatskog trenera je poraz na oproštaju posebno zabolio.

Tudora pronašli ispred autobusa

Ljutiti i razočarani Tušo nije se pojavio na press konferenciji, već je na nju poslao svog pomoćnika Harija Vukasa.

- Zašto Igor ne dolazi na press konferenciju? Ne znam, nisam ga vidio nakon utakmice. Je li bio razočaran? Kad izgubiš, uvijek si ljut. No, za nas ovo nije bila loša sezona. Imali smo dobru sezonu. Igrali smo intenzivan, napadački, ali i nogomet u kojem smo riskirali. Okončali smo sezonu i sad nam treba odmor - rekao je Vukas.

A gdje je bio Tudor, ubrzo su otkrili francuski novinari. Naslonjen na klupski autobus, uživao je u sushiju, tradicionalnom japanskom jelu. Valjda ga je to barem malo smirilo.

A gdje će hrvatski trener nakon turbulentne sezone u Marseilleu, nije još otkrio. Vrlo vjerojatno prvo na zasluženi odmor, a onda... Talijanski mediji spominju ga kao moguće rješenje za klupu Juventusa u slučaju odlaska Masimillijana Allegrija.