Sport

Komentari 139

TV prava ipak osigurana: Evo gdje ćete moći gledati Dinamo!

TV prava ipak osigurana: Evo gdje ćete moći gledati Dinamo!

Neće biti potrebno kupovati razne PPV-eve ili zaglibiti u bespućima interneta kako bi se odgledao uzvrat 2. pretkola Lige prvaka u Sjevernoj Makedoniji, saznajemo tko je otkupio prava za Škupi - Dinamo

Kao što to obično biva, treba se prvo dići medijska hajka kako bi se osigurao prijenos hrvatskih klubova u Europi. Svake godine ista priča, no ono što može veseliti sve navijače Dinama, a i ljubitelje naših klubova u Europi, jest da će se prijenos uzvrata iz Skoplja moći gledati i u Hrvatskoj!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pa neće biti potrebno kupovati razne PPV-eve ili zaglibiti u bespućima interneta kako bi se odgledalo 2. pretkolo Lige prvaka.

Jer posao je dogovoren i prijenos će biti na drugom kanalu Hrvatske radiotelevizije (HRT 2), potvrdili su nam iz nacionalne TV kuće.

U isto vrijeme na HRT-u 2 trebao bi biti i prijenos ATP-a Umag pa ostaje vidjeti hoće li HRT kombinirati dva prijenosa ili će jedan prebaciti na neki drugi kanal. Za sada će prijenos biti kombiniran.

- Hrvatska radiotelevizija osigurala je prava na prijenos uzvratne utakmice drugog pretkola Lige prvaka između Dinama i Škupija iz Skoplja. S obzirom na prijenos tenisa iz Umaga HTV će imati kombinirani prijenos - piše HRT.

Inače, domaćini nam pričaju kako se ulaznice za sutrašnji dvoboj prodaju za 2,5 eura (sve tribine), jedan dio lože je u prodaji za 5 eura, dok ona najluksuznija loža u kojoj se obilno poslužuje hrana i piće košta "tek" 16 eura.

Na tribinama Toše Proeski Arene ne očekuje se više od 15 tisuća (kažu i ovo je jako optimistična brojka) gledatelja, iako su se Albanci u Skoplju i okolici dosta ujedinili, te će oni u velikom broju doći na utakmicu. Makedonci će u većem broju doći pogledati Dinamo, jer kako nam kažu, u Skoplje stiže "velika europska momčad".

Najčitaniji članci