Sport

Komentari 1

Tyson: Nisam bio drogiran nego umoran. Zaboravio na kameru

Tyson: Nisam bio drogiran nego umoran. Zaboravio na kameru

Ni napušen, ni bolestan nego tek probuđen i jako umoran. Zbog vremenske razlike probudio sam se usred noći, a naporno treniram, rano liježem pa spavam k'o lav i teško se razbudim, kaže Tyson

Ili nokautira sve redom u ringu, ili nokautira sve redom van ringa, ili je na sudu, ili je u zatvoru, ili javno zapali joint od pol' metra, ili se pojavljuje društvu s najpoznatijim ljudima na planeti. Mike Tyson... S jednim od najboljih, ako ne i najboljim boksačem svih vremena nikad nije dosadno.

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson navalio na travu

Sa 54 godine na leđima najavljuje povratak u ring pa su ga na engleskom ITV-ju pozvali u goste, u emisiju 'Good Morning Britain'. U studiju Piers Morgan koji je priznao da se u Kaliforniji napušio s Tysonom na njegovom ranču marihuane. Iron Mike gost putem satelita, iz svog doma u Americi.

I... Tysonu je klonula glava, pričao je jako sporo, povremeno izgledao kao da spava, davao najkraće moguće odgovore, a za sve mu je trebalo jako puno vremena i morao se silno koncentrirati na izgovor svake pojedine riječi.

Milijuni navijača širom svijeta zasuli su društvene mreže svojim komentarima i pitanjima koja su se svela na jedno zajedničko: Mike je bio napušen, umoran ili je ozbiljno bolestan?

Tyson je u ozbiljnom i ozbiljno lukrativnom biznisu s marihuanom. Ali kaže kako nije bio napušen, a da nije ni bolestan.

- Vremenska razlika znači da sam po mom lokalnom vremenu zapravo bio gost usred noći. I dao sam sve od sebe da ostanem budan pa u krevet odem nakon intervjua, ali: zaspao sam - objasnio je Iron Mike.

- Treniram strahovito ozbiljno, svaku sam večer jako umoran i rano odem na spavanje. A spavam k'o lav i treba bi dosta vremena da se razbudim. Nisam imao ni monitor ispred sebe, nisam vidio sugovornike i jednostavno sam, tako pospan i umoran, zaboravio gledati u kameru. Nisam bio napušen, a nisam ni bolestan nego sam jednostavno bio tek probuđen i jako umoran! - rekao je Tyson.

Tko želi neka mu vjeruje. A vi sami pogledajte kako je to izgledalo...

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci