Obavijesti

Sport

Komentari 10

U 1. ligu goli i bosi: Ne sjećaju se kad su dobili zadnju plaću...

U 1. ligu goli i bosi: Ne sjećaju se kad su dobili zadnju plaću...
1

‘SAMO VINKULJA’ Igrači su s Ultrasima burno proslavili prolazak u prvu ligu, orila se pjesma. "Takav sam na klupi, ne mogu biti miran. Ja, Simeone, Klopp i Mourinho", rekao je Mršić

VIDEO

U utorak se sprema fešta u centru Vinkovaca. Mi smo u subotu s nekolicinom navijača proslavili povratak u prvu ligu večerom u Pakoštanima. Naravno, feštalo se do zore, kaže nam Stanko Mijo Mršić.

Cibalia je remijem u Šibeniku osigurala povratak u prvu ligu nakon tri godine. Bio je to pravi “rat” na terenu. Vinkovčani su utakmicu završili s devet igrača, dobili su 14 žutih kartona, a isključeni su i Mršićevi pomoćnici. Na kraju su utakmicu s klupe vodili liječnik i vođa puta.

- Cijeli život sam u nogometu, ali ovo nikad nisam doživio. Imali smo čovjeka iza klupe, mobitelom sam mu dojavljivao, a on je njima prenosio moje zamisli. Nisu me pustili ni da održim sastanak s momčadi prije utakmice u svlačionici - rekao je Stanko Mršić, koji zbog kazne na Šubićevcu nije mogao sjediti na klupi.

Šibenik je u jednom trenutku ove sezone imao i 11 bodova prednosti ispred Vinkovčana. Činilo se kako će se momčad iz Krešimirova grada vratiti u društvo najboljih, ali Cibalia je onda pozvala svojeg “džokera” Mršića.

Mršića zovu vani

Sedam je utakmica Mršić vodio Cibaliju ove sezone, dobio je šest, a ovaj je bod na kraju isti kao pobjeda.

- Ne znam ostajem li u Vinkovcima. Dogovor je bio da vodim ovih sedam utakmica pa ćemo vidjeti što i kako dalje. Imam nekih ponuda iz inozemstva. Možda odem vani, ali ne bih o zemljama iz kojih imam ponude. Naravno, još me čekaju i razgovori s vodstvom Cibalije i rano je reći hoću li ovu momčad voditi u prvoj ligi - kaže Stanko Mršić, kojemu su jučer u Vinkovcima čestitali svi redom.

Velika je ovo stvar za taj grad i Slavoniju, koja opet ima dva prvoligaša. No problem su financije. Cibalia još nije dobila licenciju za prvu ligu, to bi trebalo biti riješeno 25. svibnja, a onda u potragu za novcem.

Velika besparica

- Financijska situacija u klubu je doista nikakva. Ne ulazim previše u to, ali teško je i reći kad su igrači dobili posljednju plaću. Cibalia ima imidž. Ovdje se na stadionu skupi nekoliko tisuća ljudi kad gostuju Dinamo ili Hajduk. Treba naći sponzore, grad treba pomoći. Ima puno potraživanja i nije nimalo lako - iskren je Mršić, koji je u hrvatskom nogometu preko 20 godina.

- Živci su još stabilni - smije se Stanko i nastavlja:

- Naravno, i dalje ću se baviti trenerskim poslom.

Stanko Mršić je uvijek bio trener bez dlake na jeziku. Uvijek je govorio o stvarima koje mu smetaju.

Na utakmici nikad nije dosadno kad je Stanko na klupi, ima svoj stil i toga se drži.

- Na klupi sam malo ‘poludivlji’, ali ne znam drukčije. Takav sam, ne mogu biti miran. Nisam u kazalištu. Pa tako utakmice vode Mourinho, Simeone i Klopp, pa nema nikakvih problema - kaže Stanko Mršić.

Bez njega se Cibalia sigurno ne bi vratila u prvu ligu. Misija je ispunjena, a Vinkovčani se nadaju kako će na kraju njihov omiljeni trener ipak ostati na klupi.

Zadužio je Mršić ovaj grad, Vinkovčani će njemu i igračima zahvaliti na velikoj fešti. Tamburice će parati vinkovačku večer. Cibalia slavi, opet je među hrvatskom nogometnom elitom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu