Obavijesti

Sport

Komentari 89

Mladi Vatreni izgubili od Italije na početku Eura u Hrvatskoj...

Mladi Vatreni izgubili od Italije na početku Eura u Hrvatskoj...
14

Hrvatska U-17 reprezentacija otvorila je Euro porazom od Italije na Rujevici. Mladi Vatreni bili su vrlo dobri, ali Juventusova zvijezda Moise Kean zabio im je dvije minute prije kraja za 1-0

VIDEO

Branio je zicere, skidao udarce iz gotovo svih pozicija, činilo se da će ga mladi talijanski igrači sanjati, ali Dominik Kotarski primio je gol u 78. minuti i Hrvatska je ostala bez bodova na startu Europskog prvenstva za igrače do 17 godina. 

UEFA Euro U-17, Hrvatska - Italija

Italija je slavila 1-0 na Rujevici golom Moisea Keana, Juventusove zvijezde koja je nedavno debitirala za seniore Stare dame na utakmici protiv Seville u Ligi prvaka. Hrvatski golman Kotarski, inače Dinamov igrač, tom je Keanu prije gola skinuo dva zicera, jedan u prvom, jedan u drugom, a obranio je još nekoliko teških lopti i dugo je držao Hrvatsku u igri.

Nije to bila podređena Hrvatska. Dario Bašić je sve to lijepo uklopio i većim dijelom utakmice mladi Vatreni bili su bolja momčad. Nametnuli su se, a ostaje žal nad slobodnjakom koji je Pršir izveo u prvom dijelu, kad je i golman Italije pokazao sposobnosti izvukavši loptu ispod prečke. Talijani su, treba priznati, imali bolje šanse, pogotovo u drugom poluvremenu, ali Hrvati nisu razočarali. I nije još gotovo. 

Glave gore, nije još gotovo

UEFA Euro U-17, Hrvatska - Italija

Već za tri dana čeka nas Turska, također na Rujevici (13.15 sati), a potom 9. svibnja u Kostreni igramo protiv Španjolske (12.00).

Ranije je u našoj skupini A Španjolska dobila Tursku 3-2.

Prve dvije reprezentacije idu u četvrtfinale.

Izbornik: Moramo igrati brže

Ambijent je bio dobar, kao i cijela utakmica. Obje su momčadi imale svojih prilika, a ta razlika u individualnoj kvaliteti naposljetku nas je koštala pobjede. Svojim igračima mogu samo čestitati, pokazali su veliki angažman i htijenje, ali i kvalitetu - upozoravali smo da je Italija odlična momčad. Ništa nije gotovo, sigurno ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu, rekao je izbornik U-17 Dario Bašić, prenosi HNS.

- Nema prostora za nikakvo očajavanje, to nije naš mentalitet. U svlačionici sam osjetio da bi dečki htjeli već sutra igrati kako bi ispravili propuste. Teško je ovako primiti pogodak u završnici, ali oni će opet dati svoj maksimum. Pri kraju nam je ponestalo i snage, dobivali su nas Talijani u dvobojima i iskoristili su naš trenutak dekoncentracije. Moramo još poraditi na disciplini i odgovornosti u obrani, a što se tiče kreacije, našim je veznim igračima potrebno što više ovakvih utakmica s minimalno vremena i prostora. Tehnički su sjajno potkovani, ali moraju igrati sve brže i brže - dodao je.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve