Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Nadam se da Bogdanović neće dignuti ruke od reprezentacije'

'Nadam se da Bogdanović neće dignuti ruke od reprezentacije'
1

Do sada smo gurali na individualnu kvalitetu, protiv Rumunja, Čeha i Crnogoraca je prolazilo, ali protiv jako dobrih Rusa to više nije moglo proći, rekao je Aramis Naglić

VIDEO

Bez obzira na to što su u pitanju Rusi, ovo ispadanje ipak je jedno veliko razočaranje za sve ljubitelje košarke u Hrvatskoj, pogotovo zbog toga što je do poraza došlo na ovakav način, ovako uvjerljivo, pali smo bez otpora - kazao je naš bivši reprezentativac Aramis Naglić.

- Prošao sam nešto slično kao pomoćnik reprezentacije prije dvije godine protiv Čeha, znam kako im je sada, i koliko će ih dugo ovo ispadanje boljeti. Nadam se samo da Bojan Bogdanović neće dignuti ruke od reprezentacije zbog silnih razočaranja koje je doživio, jer on je za sada naš jedini vrhunski igrač, svi ostali tek dolaze. Neće biti lako nikome, ni igračima, ni izborniku, ali upravo zbog toga što sam osjetio na svojoj koži ovakav poraz, ne želim biti negativan. Sve je ovo dio sporta, ma koliko frustrirajuće bilo, i iz ovoga treba nešto naučiti i izaći jači.

Rusi su razotkrili i iskoristili sve slabosti Hrvatske reprezentacije.

- Napravili su jako dobar posao u pripremi utakmice, razotkrili sve naše slabosti. Uzeli su nam unutarnju igru jer su s Mozgovom na čelu atletski moćniji, a bez unutarnje igre Šarić je prepolovljen igrač. Jako su nam nedostajali igrači poput Zupca i Žižića. Iako je Planinić solidno odigrao, on nije klasa za ovako visoke domete. Slično je i s Ramljakom, koji je odigrao jako dobru obranu, ali on je 'role player', vidjelo se da je ovo također previsoka razina za njega. Pa vidjeli ste koliko problema ima jedan Kruno Simon.

U napadu je sve palo na leđa Bojana Bogdanovića, jedinog koji može nešto napraviti.

- Da, samo to su znali i Rusi, pa su ga jako dobro čuvali. Mi na žalost osim Bojana nemamo igrača tog nivoa, nemamo igrača poput recimo Shveda koji može sam kreirati i zabiti. Mi smo dosta statični u napadu, bez rješenja u organizaciji igre, bez rješenja za rusku obranu na Bogdanoviću... Tu je nemoć u pojedinim trenutcima bilo jako ružno za gledati. Do sada smo gurali na individualnu kvalitetu, protiv Rumunja, Čeha i Crnogoraca je prolazilo, ali protiv jako dobrih Rusa to više nije moglo proći.

Obrana je po tko zna koji put zakazala.

- Shved je vrhunski napadač, ali je radio što je htio, imao sam osjećaj da je mogao zabiti koliko hoće, a to se ozbiljnoj reprezentaciji koja igra ozbiljnu obranu ne bi smjelo događati.

Sada je veliko pitanje što dalje, po svemu sudeći veterani Popovi, Žorić, Tomas i Ukić odlaze, pitanje je hoće li ostati i izbornik Petrović.

- Nemojmo se zavaravati, svi ti igrači su nekad bili sjajni igrači, međutim na vrhunskoj razini se ništa ne oprašta, svako kašnjenje se plaća. Ako nisi na vrhunskoj razini, nema te. Dolaze mlađi, brži, jači, sposobniji, i tome se treba prilagođavati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome