Obavijesti

Sport

Komentari 49

'U reprezentaciju ću se vratiti, no treba poštivati redoslijed'

'U reprezentaciju ću se vratiti, no treba poštivati redoslijed'
1

Ključ dobrih igara Hajduka u zadnje vrijeme su dobre igre Anasa Sharbinija, koji igra kao preporođen. Član uprave Nižetić javno je preporučio Anasa Biliću za Tursku

VIDEO

Od kad ga je Balakov gurnuo u sredinu terena, bliže lopti, Anas Sharbini igra kao preporođen. A s njim i Hajduk. Toliko, da je član uprave Milo Nižetić javno upozorio izbornika Bilića, kako bi Anasa, zajedno s Tomasovom i Vukušićem, trebao pozvati već za susret s Turskom. 

- Nije na meni da kažem jesam li zaslužio poziv ili ne, pogotovo ne jesam li ga zaslužio prije nekih igrača koji su u reprezentaciji - kaže Anas i dodaje:

- Kad bih dobio poziv, vjerujem da bih mogao igrati ravnopravno s ostalima. Siguran sam da ću opet biti dio reprezentacije, no treba poštovati neki redoslijed. 

Nižetić je, kao argument za poziv Anasu, iskoristio konstantno guranje Sammira u reprezentaciju.

- Glupo mi je govoriti o tome, što ću se ja uspoređivati s nekim drugim igračem. Za mene je Sammir najbolji igrač Dinama i jedan od najboljih, možda i najbolji u HNL-u. A sad da ja govorim: 'Ja sam bolji, on je bolji...', nema smisla. Ja svoje mišljenje držim za sebe, drugi neka komentiraju - kaže mlađi Sharbini, koji je oduševljen suradnjom i odnosom s trenerom Balakovom.  

Na početku sezone nisam igrao dobro, bio sam na meti kritika medija i navijača. Balakov je puno pričao sa mnom, digao me i njemu sam najviše zahvalan. Vjerovao mi je, gurnuo me u sredinu terena, gdje sam stalno u kontaktu s loptom, i ja mu zahvaljujem. On je ključni čovjek za mene. Nikad u karijeri nisam imao boljeg trenera.  

Anas vjeruje kako Hajduk može dostići prednost Dinama do 4 boda. 

- Imamo dobar raspored, moramo do reprezentativne stanke sve pobijediti i približiti se na bod-dva do Dinama. Oni su u padu, imaju puno teži raspored, moraju još u goste Splitu i Cibaliji... Mi trenutno igramo bolje, kao da smo gladniji utakmica od njih, vjerojatno jer oni igraju Ligu prvaka. Moramo to iskoristiti da im se što više približimo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići