Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
107 komentara

U svijetu je nestašica hrvatskih dresova, ostale samo hlačice...

Hrvati i stranci opustošili su trgovine u potrazi za dresovima hrvatske nogometne reprezentacije. Cijena im nije bila bitna, a novu zalihu Nike će isporučiti u kolovozu i listopadu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
107 komentara

Zadnje dresove, koje smo imali u zalihama, poslali smo prekjučer novim vlasnicima. Nema više niti jednog u webshopu niti u fizičkim trgovinama, rekli su nam danas iz Ferivi sporta koji drži službenu internetsku trgovinu Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

Kupci nisu pitali za cijenu, ali ni za kombinacije boja. Podjednako su naručivali i one s kvadratićima i novu verziju crnih dresova koje je dizajnirao Nike.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- U ponudi su bili dresovi za 379 i 640 kuna te oni kakve nose sami nogometaši koji koštaju 1050 kuna - rekli su nam u webshopu. Iako nam nisu željeli otkriti brojke o prodanim dresovima, neslužbeno se brojka kreće oko 10.000 komada. Nike sada ne može pomiriti ponudu i potražnju i prvi novi kompleti dolaze tek u kolovozu. I njih će brzo rasprodati.

- Naručili smo ih, a prva veća količina će doći tek u listopadu - rekli su u trgovini i dodali kako u posljednjih devet godina nisu doživjeli ovoliku navalu. Bilo je jako puno narudžbi i iz inozemstva te su svakog dana do pošte nosili na stotine paketa s dresovima. 

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dresova naše reprezentacije nema ni u ponudi Nikeove internetske trgovine, Footbal Manie, a i ostale trgovine diljem Hrvatske su ispražnjene. Jedino što se još može pronaći su bijele kratke hlače s grbom HNS-a. U ostalim trgovinama sportske opreme trenutno su na popustu majice s kvadratićima, ali i kapice za vaterpolo koje su omiljeni rekvizit naših navijača.

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message