Obavijesti

Sport

Komentari 23

Udruga broji 36.719 članova, a vodit će je Baletić i Domikulić

Udruga broji 36.719 članova, a vodit će je Baletić i Domikulić
2

''Od novih nadzornika očekujem da se bave nadziranjem, a ne upravljanjem i operativnim petljanjem u rad Hajduka'' kazao je novi predsjednik Udruge Naš Hajduk Toni Baletić.

VIDEO

Na danas održanoj Skupštini Udruga Naš Hajduk izabrala je novo vodstvo, novi predsjednik postao je bivši tajnik Torcide Toni Baletić, mjesto tajnika preuzeo je Luka Domikulić, dok su članovi UO Ante Krnić, Željko Mamić i Miro Živković. Ukupno je za promjenu svoj glas dalo 557 članova, uz 13 suzdržanih i 44 protiv. 

- Zahvalio bih našim prethodnicima, ljudima s kojima smo četiri godine uspješno surađivali – kazao je Baletić, koji je od svog prethodnika Petra Vidovića naslijedio brigu o 36.719 članova udruge. 

Baletić, donedavni tajnik Torcide i član UO-a Našeg Hajduka, u uvodnoj je riječi skupštinarima zahvalio prethodnicima i dodao kako će novo vodstvo pokušati biti što otvorenije i transparentnije. Njegova lista bila je jedina koja se prijavila, a prihvaćena je s 593 glasa za, 45 suzdržanih i 4 protiv.

- Svi smo jednaki pred vama. Slobodno nas pitajte i kritizirajte, ništa nećemo tajiti. Projekt ''Za sva vrimena'' je projekt stoljeća! Samo nam on garantira da se više nikada nećemo crveniti zbog nečijih osobnih interesa – rekao je novi  predsjednik udruge koja će uskoro provesti izbore za novi Nadzorni odbor Hajduka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Od novih nadzornika očekujem da se bave nadziranjem, a ne upravljanjem i operativnim petljanjem u rad Hajduka. Otkup dionica i kvalitetan NO imperativ su svih nas, idemo u tom smjeru bez kompromisa! Budimo dostojni imena Hajduka.

Zanimljivo je da je od 36.719 članova njih svega 6.088 je iz Splita, a čak 7.499 iz inozemstva, te da udruga ima čak 11.821 maloljetnih članova.

Usvojen i je i financijski plan udruge, planirani prihod za narednu godinu je 8.726.992 kuna, od čega se 3.300.000 odnosi na članarine, a ostatak na projekte i donacije, dok su rashodi planirani na razini 2.148.778 kuna. 

Članovima se obratio i bivši tajnik udruge Ivan Rilov, koji je kazao: 

- Ovo su bile najbolje godine u mom životu, godine u kojima sam najviše napredovao kao čovjek. No nisam bitan ja, nego ideal s kojim želimo da naš klub bude u skladu. Želim da se nikad ne prestanemo boriti za svaki pedalj vrijednosti koji čine ideal u kontekstu kluba i cijelog društva. Možemo biti poraženi jedino ako svi skupa odustanemo. Vrijednosti o kojima govorimo oblikuju naše živote, a oblikovat će i živote naše djece. Hajduk je ogledalo uspjeha svih tih vrijednosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka