Sport

Komentari 8

UFC borac traži monstruma koji je pretukao ženu: Je li ga netko vidio? Tražim ga da ga razbijem

UFC borac traži monstruma koji je pretukao ženu: Je li ga netko vidio? Tražim ga da ga razbijem

Tražim čovjeka koji tuče žene, Zaca Stacyja. Je li ga netko vidio? Tražim ga da mu isprašim dupe, napisao je Uriah Hall na Twitteru, MMA borac koji ima 17 pobjeda i 10 poraza

Bivšeg igrača američkog nogometa Zaca Stacyja (30) policija je nedavno uhitila nakon što je brutalno pretukao suprugu pred njihovim petomjesečnim djetetom u kući na Floridi. 

Na društvenim mrežama objavljene su snimke sa sigurnosne kamere na kojoj se vidi kako divljački mlati suprugu, a ona ga moli da prestane. 

Upozoravamo da su snimke iznimno uznemirujućeg sadržaja, a video možete pogledati OVDJE. 

Stacy ju je nekoliko puta udario u glavu nakon čega je od siline udarca pala na kauč, a potom ju je zgrabio i bacio u televizor koji je pao na nju. Njegovom manijakalnom iživljavanju ovdje nije bio kraj. Ponovno ju je zgrabio, izvrijeđao i bacio na dječju sjedalicu.

- Molim te, prestani - govorila je Kristin Evans nakon čega je izašao iz kuće. 

Potresne snimke objavila je njezina prijateljica, a Kristin su podršku pružili brojni sportaši među kojima je i UFC-ov borac Uriah Hall.

"Tražim čovjeka koji tuče žene, Zaca Stacyja. Je li ga netko vidio? Tražim ga da mu isprašim dupe", napisao je Hall na Twitteru. 
MMA borac je u karijeri na omjeru od 17 pobjeda i 10 poraza, a 13 od 17 pobjeda ostvario je nokautom.

Kristin je svjedočila je pred sudom da ju je tukao, ali sudac je odlučio da Stacy može ostati na slobodi i to uz jamčevinu od 10.000 dolara. 

Najčitaniji članci