Obavijesti

Sport

Komentari 11

UFC: JDS protiv Lewisa, 'Big Ben' prvi put od Zagreba 2016.

UFC: JDS protiv Lewisa, 'Big Ben' prvi put od Zagreba 2016.
1

U kansaškoj Wichiti održat će se UFC Fight Night 146 na kojem će nastupiti glavni akteri sa zagrebačkog Fight Nighta prije dvije godine, Ben Rothwell i Junior Dos Santos

VIDEO

Junior Dos Santos i Ben Rothwell opet će nastupati iste večeri u oktogonu, ali ovaj put se neće boriti jedan protiv drugog. Borci iz glavne borbe večeri zagrebačkog događaja sad će nastupiti u Wichiti, Kansas. JDS se od te borbe borio još tri puta, a Rothwellu se od tada nije borio. Bit će to svojevrsni povratak 'Big Bena' nakon skoro tri godine od posljednje borbe.

Brazilac će se boriti u glavnoj borbi večeri protiv Derricka 'Black Beasta' Lewisa. Dva borca koja u svojim rukavicama imaju tempirane bombe teško da će odvesti meč do sučeve odluke.

- Mogu dominirati u ovom meču neovisno gdje će se on odvijati. Bolji sam jednostavno od njega. Na nogama sam bolji borac od njega, jednako tako je i na podu. To je ono u što vjerujem i to ću nametnuti tijekom dvoboja. Da, on je opasan. Nikako ga ne podcjenjujem. Ali i ja moram imati mnogo vjere u vlastite sposobnosti i moram vjerovati da ga mogu pobijediti. Znam da je velik, znam da posjeduje mnogo snage. Ali znam i da je velika meta za udaranje… - rekao je Dos Santos za MMA Junkie.

Junior Dos Santos

Dos Santos je u svojoj zadnjoj borbi nokautirao Taija Tuivasu, a Derrick Lewis se vraća nakon što je izgubio u borbi za pojas teške kategorije protiv aktualnog prvaka Daniela Cormiera. Ovom bi pobjedom Brazilac mogao doći i na mjesto izazivača za titulu. Posljednji meč za titulu izgubio je od nokautom od Stipe Miočića u svibnju 2017. godine.

U UFC-ov oktogon se vraća i Ben Rothwell nakon dvogodišnje suspenzije zbog 'anaboličkog androgenog steroida izvanjskog podrijetla' koji mu je u krvi pronašla USADA. Na drugoj će se strani naći Blagoy Ivanov, bugarski borac kojemu će ovo biti tek druga borba u UFC-u. Prvu je izgubio odlukom sudaca baš protiv Juniora Dos Santosa.

U ostalim borbama glavnog dijela večeri borit će se Beneil Dariush protiv Drewa Dobera, Tim Means protiv Nike Pricea u velteru, a co-mai event bit će borba između bivše Invictine prvakinje Yane Kunitskaye protiv Marlon Reneau.

UFC Fight Night 146 počinje u noći sa subote na nedjelju, 9. na 10. ožujka, u 2 sata po hrvatskom vremenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića