Sport

Komentari 12

Uh, ovo će biti dobro: Zagreb doveo dva velika pojačanja...

Uh, ovo će biti dobro: Zagreb doveo dva velika pojačanja...

Nakon zimskih dolazaka Janka Božovića i Nikole Grahova Zagreb je osigurao još dvojicu igrača za sljedeću sezonu. To su Slovenac Žiga Mlakar i povratnik Senjamin Burić

Nastavlja PPD Zagreb slagati momčad za sljedeću sezonu. Novi zagrebaši od sljedeće sezone postat će Žiga Mlakar (29) te još jednom Senjamin Burić (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Slovenac Mlakar popunit će kroničnu poziciju desnog vanjskog. Sjećamo ga se iz Celja odakle je otišao u Wislu, često je radio nered baš zagrebašima. Potpisao je na dvije godine.

- Jako mi je drago što sam karijeru odlučio nastaviti u velikom klubu poput Zagreba. Poznajem trenera i njegov način rada i igre što mi se jako sviđa. Svi u rukometnom svijetu znaju što znači Zagreb jer je zaista jedan veliki klub. U sljedećoj sezoni nadam se velikom broju dobrih utakmica i da ćemo postići dobre rezultate te tako pružiti zadovoljstvo i navijačima kluba jer svakako to i zaslužuju. 

Burić se, pak, vraća nakon jedne sezone. Otišao je u Nantes iz kojega je u prvom navratu i došao u Zagreb. S pivotom Bosne i Hercegovine, Bećirijem, Šipićem i novopridošlim Grahovcem Zagrebova crta sada izgleda vrlo konkretno.

Na desno krilo naljeto dolazi Vlado Matanović, Janko Božović već jest kao pojačanje na lijevom vanjskom, a tu Zagreb traži još jednog kapitalca. Zgodno bi došao i još jedan ljevak...

Najčitaniji članci