Obavijesti

Sport

Komentari 24

Uhitili McGregora! Jurio svojim Bentleyjem od 170.000 eura

Uhitili McGregora! Jurio svojim Bentleyjem od 170.000 eura

Za ovaj ga prekršaj sljedećeg mjeseca čeka suđenje u Blanchardstownu, a to mu je okruženje već poznato kada je 2017. godine kažnjen s 400 eura, također zbog prebrze vožnje

VIDEO

Conor McGregor (33) opet radi probleme. Zvijezda UFC-a uhićena je u večernjim satima u utorak zbog prebrze vožnje u zapadnom dijelu Dublina, prenio je Independent.

McGregor je protivno propisima vozio svoj Bentley Continental GT vrijedan 170 tisuća eura, a nakon što je priveden na ispitivanje, pušten je uz jamčevinu.

Za ovaj ga prekršaj sljedećeg mjeseca čeka suđenje u Blanchardstownu, a to mu je okruženje već poznato kada je 2017. godine kažnjen s 400 eura, također zbog prebrze vožnje. Sada mu, pak, prijeti kazna od 5000 eura pa sve do šest mjeseci zatvora.

Podsjetimo, McGregor je često javnost znao iznenaditi kontroverznim izdanjima. Jedno takvo bilo je kad  Conor McGregor tijekom odmora u SAD-u s obitelji priveden jer je napao obožavatelja (22) koji ga je pokušao fotografirati. Engleski mediji sada su uspjeli nabaviti i snimku na kojoj se jasno vidi čitav incident koji je bio samo početak problema za bivšeg UFC šampiona. Irac je pušten na slobodu nakon što je platio jamčevinu od 12.500 dolara.

U ljeto 2020. godine ljetovao je na Korzici, a jednog sunčanog dana na vrata su mu pokucali policajci te ga priveli. Kako su tada pisali britanski mediji, završio je u pritvoru zbog seksualnog zlostavljanja i nedoličnog ponašanja. Navodno je u jednom noćnom baru seksualno uznemiravao nepoznatu ženu pa se skinuo gol.

Bilo je tu i trenutaka ludila kada je zajedno sa svojim prijateljima u travnju 2018. godine u New Yorku napao autobus pun UFC boraca. Bacali su stolice i razne stvari na autobus i razbili su stakla. Nekoliko boraca se ozlijedilo i morali su potražiti liječničku pomoć. Irac je tada očito htio nauditi svom velikom rivalu Khabibu Nurmagomedovu koji je trebao biti u tome autobusu. McGregor se nekoliko sati nakon tog incidenta sam javio u policiju. Na kraju nije kazneno odgovarao, već je samo platio jamčevinu i odštetu.

Nekoliko mjeseci kasnije dobio je priliku obračunati se s Khabibom. Uvertira u meč bila je skandalozna. Vrijeđao je dagestanskog borca i njegovu obitelj, govorio mu sve i svašta. A za to vrijeme Khabib je šutio. I čekao da riješe sve u oktogonu. Na kraju ga je pobijedio gušenjem pa izletio iz kaveza i napao Conorove trenere.

Irac se umirovio nakon teškog poraza da bi se vratio dvije godine kasnije pobjedom nad Cerroneom. Prošle godine dvaput se borio protiv Dustina Poiriera i oba puta izgubio. I tada je pokazao da je jak na jeziku, ali njegovi najbolji MMA dani očito su prošlost. Nedavno je otkrio kako je spremniji nego ikada i da se promijenio, da je spreman opet vratiti pojas u svoje vitrine. No, na ponašanju očito nije radio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica