Obavijesti

Sport

Komentari 14

Uhitili pijanog policajca: Prijetio pištoljem bivšoj NBA zvijezdi

Uhitili pijanog policajca: Prijetio pištoljem bivšoj NBA zvijezdi

Srpskom košarkašu Miroslavu Raduljici za vrijeme zabave pijani policajac prijetio je pištoljem zato što se odbio slikati s njim. Raduljica mu je uspio oteti pištolj te su ga specijalci ubrzo priveli

VIDEO

Pijani policajac S.Š. za vrijeme dužnosti pištoljem je prijetio srpskom košarkašu i bivšem NBA igraču Miroslavu Raduljici (33). 

POGLEDAJTE VIDEO: Bojan Bogdanović

Pokretanje videa...

Bojan Bogdanović 00:49

Službenici Policijske stanice Šipovo uhitili su kolegu iz Mrkonjić Grada zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naime, Raduljica je bio na zabavi u šatoru kod manastira Glogovac u Šipovu te je u jednom trenutku došao policajac u alkoholiziranom stanju te se htio fotografirati s košarkašem. Srpski reprezentativac odbio je to učiniti nakon čega je policajac izvadio pištolj, uperio ga u njega i prijetio mu. 

U incident se navodno  umiješao još jedan policajac koji je otprije poznat po neprimjerenom ponašanju. 

"Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad osudili su svaki vid neprofesionalnog postupanja policijskih službenika te su istaknuli da će Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske procesuirati svaki vid neprofesionalnog i nezakonitog ponašanja svojih pripadnika", piše u službenom priopćenju. 

Prema navodima srpskih medija, Raduljica je uspio uzeti policajcu pištolj nakon čega su sukob ubrzo prekinuli specijalci i uhitili pijanog policajca. 

Tamošnji stanovnici ogorčeni su na ponašanje dotičnog policajca te smatraju njegove postupke sramotnima.

Basketball: Germany vs Serbia

- Pa zar se jedan policajac treba tako ponašati? Prvo, pije na dužnosti, a nakon toga poteže pištolj na jednu od najpoznatijih osoba u Šipovu. To je sramota. Nadam se da će ua ovo odgovarati te da više nikada neće obavljati dužnost - rekao je za Espreso.rs jedan od svjedoka. 

Raduljica je karijeru započeo u FMP-u, kasnije je igrao za Efes, Albu, Partizan, Panathinaikos i Milano, a kratko je bio i u NBA ligi, u kojoj je odigrao 53 utakmice za Milwaukee i Minnesotu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...