Obavijesti

Sport

Komentari 14

Uhitili pijanog policajca: Prijetio pištoljem bivšoj NBA zvijezdi

Uhitili pijanog policajca: Prijetio pištoljem bivšoj NBA zvijezdi

Srpskom košarkašu Miroslavu Raduljici za vrijeme zabave pijani policajac prijetio je pištoljem zato što se odbio slikati s njim. Raduljica mu je uspio oteti pištolj te su ga specijalci ubrzo priveli

Pijani policajac S.Š. za vrijeme dužnosti pištoljem je prijetio srpskom košarkašu i bivšem NBA igraču Miroslavu Raduljici (33). 

POGLEDAJTE VIDEO: Bojan Bogdanović

Pokretanje videa ...

Službenici Policijske stanice Šipovo uhitili su kolegu iz Mrkonjić Grada zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti. 

Naime, Raduljica je bio na zabavi u šatoru kod manastira Glogovac u Šipovu te je u jednom trenutku došao policajac u alkoholiziranom stanju te se htio fotografirati s košarkašem. Srpski reprezentativac odbio je to učiniti nakon čega je policajac izvadio pištolj, uperio ga u njega i prijetio mu. 

U incident se navodno  umiješao još jedan policajac koji je otprije poznat po neprimjerenom ponašanju. 

"Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad osudili su svaki vid neprofesionalnog postupanja policijskih službenika te su istaknuli da će Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske procesuirati svaki vid neprofesionalnog i nezakonitog ponašanja svojih pripadnika", piše u službenom priopćenju. 

Prema navodima srpskih medija, Raduljica je uspio uzeti policajcu pištolj nakon čega su sukob ubrzo prekinuli specijalci i uhitili pijanog policajca. 

Tamošnji stanovnici ogorčeni su na ponašanje dotičnog policajca te smatraju njegove postupke sramotnima.

Basketball: Germany vs Serbia

- Pa zar se jedan policajac treba tako ponašati? Prvo, pije na dužnosti, a nakon toga poteže pištolj na jednu od najpoznatijih osoba u Šipovu. To je sramota. Nadam se da će ua ovo odgovarati te da više nikada neće obavljati dužnost - rekao je za Espreso.rs jedan od svjedoka. 

Raduljica je karijeru započeo u FMP-u, kasnije je igrao za Efes, Albu, Partizan, Panathinaikos i Milano, a kratko je bio i u NBA ligi, u kojoj je odigrao 53 utakmice za Milwaukee i Minnesotu.