Obavijesti

Sport

Komentari 35

Ulaz 1 euro: Ne želimo igrati protiv YouTubera i freestylera

Ulaz 1 euro: Ne želimo igrati protiv YouTubera i freestylera
1

Slovaci su šokirani jer imu goste dolazi na brzinu sklepana reprezentacija od YouTubera, futsalovaca i niželigaških igrača. Prijavili su danski savez Uefi, a cijene ulaznica za utakmicu snizili su na jedan euro

VIDEO

U danskoj reprezentaciji vlada totalni kaos zbog sukoba igrača i saveza oko sponzora komercijalnih prava.

Danska gostuje kod Slovačke danas od 20.45 sati, četiri dana prije prve utakmice koju igra u Ligi nacija protiv Walesa, a u danskom savezu su poslali pismo očaja prvoligašima da se jave svi koji bi htjeli igrati.

Problem je nastao kada je Christian Eriksen, kao danski reprezentativac, trebao snimiti kampanju s Hummelom, službenim sponzorom reprezentacije. Eriksenovom osobnom sponzoru Nikeu se to nije svidjelo pa je došlo do sukoba. Iza Eriksensa su stali igrači koji su optužili savez da ne poštuje raniji dogovor i nastala je pat pozicija. 

Da stvar bude još bizarnija, na oglas za utakmicu protiv Slovačke javili su se freestyleri, YouTuberi, nogometaši iz pete lige te igrači futsala koji bi trebali igrati protiv Slovačke.

- Pružili smo savezu ruku pomirenja, odbili su je. Sad je pružamo opet. Idemo obnoviti stari dogovor na mjesec dana, pa on je vrijedio godinama, potpišite papire i idemo odigrati ove dvije utakmice pa ćemo sjesti i pričati - rekao je Eriksen.

Kako sada stvari stoje, još nije jasno u kojem će sastavu istrčati večeras Danska, koju je Hrvatska na Mundijalu u Rusiji izbacila u osmini finala. Ovaj cirkus u danskoj reprezentaciji poremetio je planove i Slovacima, koji su očekivali najjaču Dansku, a mogli bi igrati protiv na brzaka sklepane reprezentacije od youtubera, futsal igrača i nogometaša iz pete lige. 

- Danska nam je trebala biti ozbiljna provjera uoči Lige nacija, a sad dolazi s niželigaškim igračima. Žrtve smo sukoba igrača i danskog saveza koji smo prijavili Uefi. Snizili smo cijene ulaznica za Dansku na jedan euro, navijačima koji su platili ulaznice 26 eura, bit će vraćeno 25 - objavio je slovački nogometni savez.

VIDI OVO: 9 zanimljivosti o Zlatku Daliću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju