Obavijesti

Sport

Komentari 18

Maneken Hubolta: Borna Ćorić u društvu J. Mourinha, Bolta...

Maneken Hubolta: Borna Ćorić u društvu J. Mourinha, Bolta...
8

Najbolji mladi tenisač svijeta Borna Ćorić postao je maneken za ekskluzivnu liniju satova Hublot. Iste satove reklamiraju Jose Mourinho, Kobe Bryant, Usain Bolt...

VIDEO

Koliko je Borna Ćorić popularan i omiljen među sponzorima govori i vijest o suradnji Ćorića i luksuzne švicarske linije satova, tvrtke Hublot. Borna Ćorić tako je postao prvi tenisač koji je ambasador ovog brenda te je stigao u društvo ostalih sportskih velikana koji se ponose članstvom u ekskluzivnom klubu Hublotovih promotora, među kojima su Usain Bolt, Jose Mourinho, Kobe Bryant i drugi.

- Sve što Hubolt predstavlja savršeno se uklapa u moju osobnost, čast mi je biti u društvu velikana kao što su Jose Mourinho ili Usain Bolt - rekao je Borna Ćorić.

Nisam prepotentan ni bahat

Borna Ćorić jedna je od najvećih mladih zvijezda svjetskog tenisa. Hrvatska tinejdžerska senzacija pažnju privlači rezultatima na terenima, ali i stavom izvan njih. Doima se mnogo starijim za svoje godine.

- Nitko mi nije usadio tu odlučnost, s tim se ili rodiš ili ne, to se ne može naučiti. Pokušavam igrati poen za poenom, svaki odvojeno: da zaboravim na prošli, da ne mislim o sljedećem, već da sam koncentriran na trenutačni - rekao je Borna u intervjuu za B92.

Ćorića mnogi vide kao nasljednika Novaka Đokovića na vrhu teniske liste, a dvojac ima puno zajedničkog. Srbin je prije devet godina, nakon poraza od Rafaela Nadala na Roland Garrosu, izjavio da se Španjolac može pobijediti na zemlji. I Borna je imao slična iskustva.

- Dogodilo mi se nekoliko puta, ali to je nešto što ne mogu kontrolirati. Kažem ono što osjećam i mislim, pokušavam biti najiskreniji što mogu. Ne vidim nikakav problem ako kažem što je moj cilj u životu, zašto bi se to tumačilo kao moja prepotencija ili bahatost? To je cilj za koji vrijedno radim. Neki će to možda pogrešno shvatiti, ali ja tu ne mogu ništa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana