Obavijesti

Sport

Komentari 67

Ulaznica za derbi traženija od šećera, a Zekić se pita: Nisam ni znao da imam toliko prijatelja?!

Ulaznica za derbi traženija od šećera, a Zekić se pita: Nisam ni znao da imam toliko prijatelja?!
2

Stadion je rasprodan, trener se žali da ga svi traže ulaznice. Osijek na Opus Areni još nije pobijedio u derbiju, a stiže mu Hajduk

VIDEO

Evo, kupio sam pet ulaznica, stiže Kohorta iz cijele Slavonije, dobacuju nam navijači dok šetamo ispred Opus Arene pokušavajući odgonetnuti gdje je kočnica, zašto Osječani na novom stadionu ne mogu slaviti u derbiju.

Pokretanje videa...

Koregorafija Torcide "O Isuse na nebesu..." 01:01

Protiv Hajduka su izgubili 1-0. Imali su sjajnih prilika, ali ih je u posljednjoj minuti zaustavila prečka. Protiv Dinama su vodili 2-0, a Dinamo je dvadesetak minuta prije kraja preokrenuo utakmicu i pobijedio 3-2. Protiv Rijeke su u prosincu odigrali bez golova. Tri derbija, samo jedan bod. Prilika za prekid te neugodne tradicije je u subotu, kad stiže Hajduk. Osječani su "poludjeli" za utakmicom, ulaznica više nema.

- Nisam znao da imam toliko prijatelja, svaki dan me netko nazove i pita 'Di si, prijatelju, imaš li ulaznicu'. Evo, ovim putem molim sve svoje prijatelje da me više ne zovu radi ulaznica, nemam ulaznica - rekao je odlično raspoloženi Zoran Zekić.

Trener Osijeka ostao je bez ponajboljeg igrača, Mije Caktaša.

- Mijo Caktaš i NK Osijek sporazumno su raskinuli ugovor. Mijo, hvala na svemu i sretno u nastavku karijere! - objavio je Osijek.

Tako će Osječani u derbi bez Mije, ali ni kod Hajduka baš ne cvjeta.

storyeditor/2024-01-31/PXL_030124_108125075.jpg

Hajduk u Osijek stiže u velikim problemima. Ne mogu računati na ozlijeđenog Marka Livaju, koji će biti najmanje tri tjedna izvan terena, a bez njega su ove sezone pobijedili samo Rudeš i Tehničar iz Cvetkovca! Ne mogu računati ni na kartonirane Sahitija i Sigura, a upitan je i nastup Moufija. S takvim problemima Mislav Karoglan još se nije snašao i bit će zanimljivo kako će postaviti momčad. No dobra vijest za Splićane je da će u momčadi debitirati Josip Brekalo, koji će zauzeti mjesto Sahitija.

Hajduk će morati platiti i visoku kaznu od 12.000 eura zbog bakljade i uvreda na utakmici protiv Rijeke. Naime, Torcida je vikala “Smrdljiva Rijeko, šugavi grade, pobit ću pola tvoje Armade, šugava Rijeko puna si Srba, ne brini, Rijeko, ima još vrba” te “Od Vežice do Lovrana sve je puno muslimana, od Kantride do Turnića sve su djeca popa Đujića”, kako stoji u službenom izvješću. Navijači Hajduka trebali bi popuniti gostujući sektor, a susret počinje u 17.30 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu