Sport

Komentari 30

Ultrasi Zrinjskog ušli na stadion i tražili igrače: 'Ne igrate srcem'

Ultrasi Zrinjskog ušli na stadion i tražili igrače: 'Ne igrate srcem'

Navijači Hrvatskoga športskog kluba Zrinjski nezadovoljni su rezultatima "plemića" koji ne znaju za pobjedu tri utakmice i mogli bi ostati bez Europe nakon deset godina. Ultrasi gube živce

Više desetaka navijača Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara upalo je u subotu navečer na stadion nakon neodlučenog rezultata protiv gradskog rivala Veleža (1-1) što je značajno smanjilo izglede ovoga kluba da se plasira u Europu.

Dok su treneri držali konferenciju za novinare po završetku susreta, navijačka skupina Ultrasi je ušla na stadion pod Bijelim Brijegom kako bi "održala lekciju" igračima. Otvoreno su im poručili kako ne igraju srcem za klub i da su preplaćene zvijezde.

Nakon kraćeg zadržavanja navijači su se udaljili. Policija nije intervenirala iako je veliki broj policijskih ophodnji zbog ranijih izgreda bio uokolo stadiona te raspoređen u cijelome gradu.

POGLEDAJTE VIDEO: Upad Ultrasa na stadion Pod Bijelim brijegom

Mostarski Zrinjski je u posljednja tri susreta osvojio tek dva boda i nalazi se na petome mjestu, dok samo prve tri momčadi mogu računati da će igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka, odnosno Konferencijsku ligu. U posljednja četiri prvenstva susreta mostarski Zrinjski ide na noge prvoplasiranome Borcu iz Banja Luke, dočekuju Krupu i Željezničar, a u posljednjem kolu gostuje kod Tuzla Citya.

Mostarski Zrinjski je redoviti sudionik europskih natjecanja iz BiH posljednjih deset godina.

Najčitaniji članci