Obavijesti

Sport

Komentari 50

Umišljeni ili realni C. Ronaldo? Sezona je bila za čistu desetku

Umišljeni ili realni C. Ronaldo? Sezona je bila za čistu desetku
1

Na individualnoj razini dao bih svojoj sezoni čistu desetku, a momčadi devetku jer želimo osvojiti više, Ligu prvaka na primjer, rekao je najbolji svjetski igrač iz '2008.

VIDEO

Cristiano Ronaldo ocijenio je svoju sezonu maksimalnom desetkom u razgovoru za madridsku Marcu, dok je svojoj momčadi Real Madridu dao ocjenu manje...

- Na individualnoj razini dao bih svojoj sezoni čistu desetku, a momčadi devetku jer želimo osvojiti više, Ligu prvaka na primjer – rekao je najbolji svjetski nogometaš iz 2008. godine.

- Bili smo blizu ove sezone, ali deseti će naslov doći sljedeće. Trebamo samo ostati mirni. Naslov je na putu, siguran sam u to.

- Moj je osobni cilj biti bolji sljedeće godine. Znam da će biti teško zabiti više od 46 golova u Primeri, ali sve je moguće u nogometu. Zaista vjerujem da se još mogu poboljšati. Znam da je teško zbog svih rekorda koje smo oborili, ali nikad se ne zna – dodala je zvijezda momčadi koja je prvi ligaški naslov nakon 2008. godine proslavila s devet bodova prednosti ispred najvećeg rivala Barcelone.

Oduševljen ovogodišnjim uspjehom Reala i prekidom dominacije Barcelone, Portugalac vjeruje da je sada red na dominaciju "kraljevskog kluba".

- Mislim da se ciklus promijenio i nadam se da će takva situacija ostati mnogo godina. Barcelona je veličanstvena momčad, ali i mi smo. Pokazali smo ove godine da smo bolja momčad u ovom trenutku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 50

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom
VIDEO Hrvatska U17 - Danska U17 2-2: Čudesni Mikić zabio i asistirao, Danci ipak do remija
EUROPSKO PRVENSTVO

VIDEO Hrvatska U17 - Danska U17 2-2: Čudesni Mikić zabio i asistirao, Danci ipak do remija

Na krilima odličnog desnog beka Dinama su izabranici Marijana Budimira nakon primljenog gola preokrenuli utakmicu protiv Danske, ali uspjeli su se u egal vratiti Danci i zadržati taj rezultat