Obavijesti

Sport

Komentari 111

Umjesto na terenu, Halilović je 'zaigrao' uz zvuk Mileta Kitića

Umjesto na terenu, Halilović je 'zaigrao' uz zvuk Mileta Kitića
1

SLOBODAN PAD U Hamburg je Alen došao kao spasitelj posrnulog bundesligaša, a sad pokušava spasiti vlastitu karijeru. Posljednjih pet utakmica nema ga ni na klupi...

VIDEO

Zašto baš ti, pjeva Mile Kitić u svojoj pjesmi, a vjerojatno se isto pita i uprava HSV-a. Alen Halilović ovaj vikend umjesto na terenu proveo je u provodu u diskoteci s klupskim kolegom Emirom Spahićem.

Ljetos je Halilović prešao iz Barce u HSV za pet milijuna eura. Očekivalo se da će ubrzo postati jedan od vođa momčadi, ali on je iz nje nestao.

Iza njega je sigurno polusezona za zaborav. Prvo je u rujnu odbio poziv u mladu reprezentaciju uz ispriku kako se treba prilagoditi na novi klub i tako navukao bijes hrvatske javnosti, a onda je uslijedila za njega kobna promjena trenera. Bruno Labbadia, koji ga je iznimno cijenio, dobio je otkaz, njega je zamijenio Markus Gisdol, koji igru bazira na obrani.

U njegovu sustavu za Halilovića nema mjesta i prva odluka Nijemca bila je seljenje Alena s klupe na tribine. Tekuće sezone u Bundesligi odigrao je ukupno 135 minuta, dakle tri poluvremena. Posljednji nastup odradio je 21. listopada u teškom porazu 3-0 od Kovačeva Eintrachta.

VESELO Halilović je u društvu gotovo dvostruko starijeg Spahića uživao u koncertu

Utjehu je zato Alen potražio u lakim zvucima narodne glazbe. S Emirom Spahićem, koji je posljednjih godina poznatiji po konfliktima nego po nogometu, otišao je na koncert srpskog pjevača Mileta Kitića. Nije Alen naš prvi nogometaš na Kitićevim koncertima.

Dok je igrao u Schalkeu, Ivan Rakitić je sa srpskim reprezentativcom Mladenom Krstajićem “uhvaćen” na koncertu srpske folk zvijezde, s kojom i danas prijateljuje. Nedavno se Mile pohvalio kako ga je Raketa zvao na Nou Camp, gdje je gledao Barcinu utakmicu. Alen ovog tjedna nije bio u zapisniku zbog ozljede, pa se ne očekuje kazna kluba zbog odlaska na koncert.

Sve se glasnija nagađa da će Halilović već na zimu potražiti novi klub. HSV je ove sezone osuđen na borbu za opstanak, ali uspio je pobijediti u prošle dvije utakmice i barem malo smiriti navijače.

SLOBODAN PAD U Hamburg je Alen došao kao spasitelj posrnulog bundesligaša, a sad pokušava spasiti vlastitu karijeru. Posljednjih pet utakmica nema ga ni na klupi

S napunjenih 20 godina pogubno bi bilo za Halilovića ne igrati cijelu sezonu. Ne bi bio ni prvi ni posljednji igrač kojem su predviđali veliku karijeru, ali uz talent potrebno je još puno rada i treninga.

Alen svakako ima talent. Pokazao je to u slabašnom Sportingu iz Gijona, u kojem se isprofilirao u jednog od najboljih igrača. Ali današnji Alen nije ni sjena onog iz prošle sezone. Idući potez mogao bi biti ključan za oživljavanje karijere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome