Obavijesti

Sport

Komentari 18

United u rasulu: Nezadovoljni igrači traže bijeg s Old Trafforda

United u rasulu: Nezadovoljni igrači traže bijeg s Old Trafforda

Anthony Martiala, Edinson Cavani, Donny van de Beek i Dean Henderson neki su od igrača koji ovog zimskog prijelaznog roka žele otići iz Uniteda dok se novi trener ni ne trudi zadržati ih, pišu Englezi

VIDEO

Manchester United je zbog loših rezultata krajem studenog smijenio norveškog stratega Ole Gunnara Solskjaera kojeg je zamijenio Ralf Rangnick, ali situacija u klubu od tada se nije znatno promijenila. Trenutačno se nalaze na sedmom mjestu prvoligaške ljestvice, a u 20. kolu Premier lige 'crveni vragovi' doživjeli su prvi poraz pod vodstvom novog trenera. Wolverhampton je slavio 1-0 na Old Traffordu prvi put nakon 1980. godine te se nalazi na samo tri boda razlike od Uniteda. 

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Uniteda o Ronaldu

Pokretanje videa...

Navijači Uniteda o Ronaldu VIDEO

Igrač Uniteda Luke Shaw nakon poraza je pozvao na veću predanost i zajedništvo, ali atmosfera u svlačionici već je neko vrijem izrazito loša, a odnosi između igrača su prilično zategnuti. Nakon što ih je Gary Neville nazvao zanovijetalima, Rangnick organizirao sportskog psihologa kako bi radio s igračima. 

Prema pisanjima Daily Maila, Anthony Martiala, Edinson Cavani, Donny van de Beek, Dean Henderson i Juan Mata neki su od igrača koji su odmah početkom zimskog prijelaznog roka tražili bijeg s Old Trafforda, a novi trener nije se trudio uvjeriti ih da ostanu do kraja sezone. 

"Oni su samo dio grupe koja ne može shvatiti zašto nisu igrali više kad je momčad bila toliko loša", pišu Englezi. Solskjaer je igračima obećavao ono što nije mogao ispuniti zbog čega su se problemi u klubu produbili, a dolaskom novog privremenog trenera teško da će se situacija puno promijeniti. 

FILE PHOTO: Champions League - Group F - Atalanta v Manchester United

Cristiano Ronaldo nakon 12 godina vratio se u Manchester United, a za Sportsmail otkrio je da je ostao šokiran padom standarda povratkom u klub. 

Isto je rekao i Zlatan Ibrahimović kada je došao u United 2016. godine.

- Svi misle za United da je vrhunski klub, jedan od najbogatijih i najmoćnijih na svijetu, tako je i meni izgledao izvana. Ali kad sam tamo došao, shvatio sam da se radi o klubu zatvorenog mentaliteta - napisao je Ibrahimović u svojoj autobiografiji dodavši kako su mu jednom prilikom odbili funtu od plaće jer je koristio mini bar. 

Cristiano se nije uspio nametnuti kao vođa Uniteda, sve više igrača je nezadovoljno, a brojni govore kako je ovo najgora momčad i atmosfera koju pamte u klubu. 
"Ronaldo je jednom prilikom organizirao večeru kako bi se igrači zbližili, ali na istu nisu došli neki od najvažnijih igrača nakon čega je Portugalac uvidio koliko je situacija u klubu zapravo loša", zaključuju Englezi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače