Obavijesti

Sport

Komentari 20

Unitedu nije valjao, u Interu je 'poludio', a sad je - na popustu

Unitedu nije valjao, u Interu je 'poludio', a sad je - na popustu

Sanchezu je korona-pauza došla kao naručena. Oporavio se, uhvatio formu i bljesnula je kristalno čista i dobro poznata klasa. Man United ga Interu prodaje za samo 15 milijuna eura

VIDEO

Belgijski div Romelu Lukaku (27) ljetos je s Old Trafforda prešao na San Siro, zabio 29 golova i dodao pet asistencija za vrhunski učinak. Antonio Conte 'jahao' je Interove čelnike dok mu nisu doveli Lukakua i bio 100 posto u pravu. Belgijac je svjetska klasa.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Inter predstavio Contea...

Pokretanje videa...

Antonio Conte, Inter 00:49

Kako je imao samo njega i Lautara te tinejdžera Esposita, temperamentni trener je tražio bar još jednog iskusnika i (poučen svojim Premiership iskustvom) opet pogledao prema Manchesteru pa je iz Uniteda na posudbu doveden čileanski rutiner, Alexis Sanchez (31).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A da si malo ojača lijevi bok i Lukaku i Sanchez 'ne budu sami' iz Manchestera je posudio i lijevog bočnog, već polu-veterana - Ashleyja Younga (35)

Za Lukakua je plaćena malo jača, pred-pandemijska cijena: 74 milijuna eura. Youngova plaća tek je kap u moru Interove prepune blagajne, a kako se Alexis ozlijedio čim je došao - o otkupu njegovog ugovora nije se ni pričalo.

Lautaro: Dok sam igrač Intera dat ću 110 posto od sebe za klub
Lautaro: Dok sam igrač Intera dat ću 110 posto od sebe za klub

Ali... Čileancu je korona-pauza došla kao naručena. Čovjek se oporavio, uhvatio formu, a kad ga je napokon pušten 's lanca' na travnjak: bljesnula je kristalno čista i dobro poznata klasa.

Cijela se 'planeta Inter' zaljubila u južnoameričkog majstora koji u kaosu post-Fergusonove ere na Old Traffordu nije pokazao ni 5 posto onoga što zna, a kako su ga Englezi plaćali 390 tisuća eura tjedno (!) ovih su dana, javlja Daily Mail, pristali prodati ga Interu za tek 15 milijuna eura samo da bi se riješili ogromnog financijskog utega.

Serie A - Inter Milan v Napoli

Alexis je pristao ono što bi u Unitedu zaradio u jednoj sezoni 'razvodniti' na tri godine ugovora, na koliko će potpisati s Interom. A s obzirom da je više nego zadovoljio lako je moguće da i Young ostane na San Siru barem još godinu dana.

Sve u svemu, između Intera i Man Uniteda će se, sa odštetama i plaćama, a sve uz pandemija i pad tržišta, u godinu dana zavrtjeti preko 100 milijuna nogometnih eura.

I to, čini nam se, na obostranu korist i zadovoljstvo. Unitedu lova, a Interu fantastični napadački duet koji, iz samo Unitedu znanih razloga, Old Traffordu nije donio, ako ne naslov, a onda barem borbu za vrh engleskih nogometnih vrhova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...