Obavijesti

Sport

Komentari 14

Uplašili se Vatrenih: Izbornik Islanda stavio torbu u krivi bus

Uplašili se Vatrenih: Izbornik Islanda stavio torbu u krivi bus
1

Reprezentacija Islanda uputila se na svoje prvo Svjetsko prvenstvo, a njihov put je obilježila šaljiva situacija. Naime, torba od izbornika Hallgrimssona je završila u autobusu koji je išao za Sjeverni Island...

VIDEO

Nesvakidašnja situacija obilježila je put Islanđana na njihovo prvo Svjetsko prvenstvo. Debitanti su se pripremali u subotu na ukrcaj u avion za Rusiju, a onda je izbornik shvatio da mu nešto fali. Naime, torba od izbornika Islanda Heimir Hallgrimssona završila u pogrešnom autobusu. Torba od izbornika je krenula prema sjeveru Islanda, dok je reprezentacija ostala čekati na aerodromu. Policija je odmah krenula zaustaviti autobus i vratiti izborniku njegovu opremu u kojoj se možda nalazi plan kako srušiti protivnike u njihovoj skupini. Ova nesmotrenost im je odgodila let na sat i pol vremena.

- Dobro je za dečke što sam im dao povod za smijanje. Nadam se kako će nam ovo biti jedina greška na turniru - rekao je šaljivo Hallgrimsson poslije treninga kojeg je njegova momčad održala u Gelendžiku u Rusiji.

- Dok smo čekali da policija zaustavi bus i donese torbu, Heimir nam je svima kupio kavu u zračnoj luci - rekao je asistent Helgi Koldvidsson.

Islanđani su se svijetu predstavili nakon sjajnog nastupa na Euru 2016 u Francuskoj kada su Englesku izbacili iz osmine finala da bi na kraju ispali od domaćina.

- Sada znamo gdje se nalazimo. Nismo toliko izgubljeni kao prije Eura. Nadamo se kako možemo iznenaditi Argentinu i ostale momčadi također - rekao je izbornik Islanda.

Za ovu malenu zemlju, u kojoj živi 334 tisuće ljudi, ovo će biti prvi nastup na Svjetskom prvenstvu u povijesti. Oni su u svojoj kvalifikacijskoj skupini završili na prvom mjestu ispred hrvatske. Islanđani se nalaze u skupini D, uz Hrvatsku, Argentinu i Nigeriju. Svoj put u Rusiji će otvoriti 17. lipnja protiv Argentine.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske