Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Uz Dražena i Kukoča nisam ni sanjao da ću baš ja biti najbolji

Uz Dražena i Tonija koji su se isticali kao najbolji Europljani, teško je bilo zamisliti Francuza među njima, rekao je Parker koji je postao najbolji strijelac Eurobasketa

DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
4 komentara

Zvijezda francuske reprezentacije Tony Parker nakon utakmice protiv Poljske postao je najbolji strijelac u povijesti Eurobasketa s ukupno 1046 koševa, što je 13 više od dosadašnjeg rekordera Grka Nikosa Galisa . Na trećem je mjestu njemački reprezentativac Dirk Nowitzki s 1013 koševa. Parker je nakon utakmice izjavio kako je iznenađen svojim pothvatom te se prisjetio velikih hrvatskih igrača.

- Velika mi je čast kada se o meni govori kao jednom od najboljih europskih košarkaša. Nisam ni u najluđim maštanjima mogao takvo što predviđati kada sam počinjao svoju karijeru. Uz Dražena Petrovića i Tonija Kukoča koji su se isticali kao najbolji Europljani, teško je bilo zamisliti jednog Francuza među njima - rekao je Parker čiji je prvi koš Poljskoj, s kojim je postao rekorder, uvršten i kao broj jedan u Top 5 akcija trećeg dana EP-a.

Naši partneri pišu
Message