Sport

Komentari 39

Užas u Lisabonu: Igrača Benfice vezali remenom pred djetetom

Užas u Lisabonu: Igrača Benfice vezali remenom pred djetetom

Napadači su u Lisabonu Otamendija uhvatili ispred kuće nakon čega su ga prisilili da otvori vrata.Stavili su mu remen oko vrata, a u kući su bili njegova uplašena supruga i dijete

Argentinskog reprezentativaca Nicolasa Otamendija (33) opljačkali su u vlastitom domu nakon utakmice portugalskog prvenstva između Benfice i Famalicaa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Estadio da Luz

"Benfica potvrđuje da je igrač Nico Otamendi bio žrtva pljačke u svojoj kući u ranim jutarnjim satima", potvrdili su iz kluba.

Četvorica napadača uhvatila su braniča Benfice po dolasku kući u Lisabon te su ga prisilili da otvori vrata gdje su bili njegova uplašena supruga i dijete. Otamendiju su navodno stavili remen oko vrata nakon čega su iz kuće uzeli novac i vrijedne satove. 

Champions League - Group E - FC Barcelona v Benfica

Nakon mučnog incidenta, lopovi su napustili kuću, a Otamendi i njegova obitelj slučaj su prijavili policiji koja provodi istragu. 

"Igrač i njegova obitelj su dobro unatoč velikoj nelagodi uzrokovanoj situacijom koju su proživjeli. Benfica moli da svi mediji poštuju privatnost igrača i njegove obitelji do završetka istrage", poručili su iz kluba. 

Otamendi u portugalskom velikanu igra drugu sezonu, a do sada je odigrao 55 utakmica. U karijeri je još igrao za Velez Sarsfield, Porto, Valenciju, Atletico Mineiro i Manchester City. Za Argentinu je odigrao 87 utakmica i zabio četiri gola.

Najčitaniji članci