Obavijesti

Sport

Komentari 16

Uzbuna na Otoku: Kaneu šest mjeseci oporavka, propušta EP

Uzbuna na Otoku:  Kaneu šest mjeseci oporavka, propušta EP
1

Harry Kane (26) ozlijedio je zadnju ložu na utakmici protiv Southamptona (1-0), a nakon toga liječnici su mu predviđali tri mjeseca oporavka te je trebao biti spreman za Euro. Ali stvari su se promijenile...

VIDEO

Gareth Southgate imat će još tri mjeseca da nađe pravo rješenje na centarforu u engleskoj reprezentaciji jer će po naslov prvaka Europe vjerojatno morati bez kapetana Harryja Kanea (26), prenose engleski mediji. Šok je to i za Josea Mourinha koji će u nastavak sezone morati bez prvog centarfora.

Southampton v Tottenham Hotspur - Premier League - St Mary

- Vjerojatno će morati pauzirati šest mjeseci. Postoje mnoga mišljenja, mnogi liječnici će reći da će se vratiti i prije, ali za to se moraju poklopiti mnoge stvari. Šest tjedana će morati mirovati bez naprezanja operiranog dijela, a nakon 12 tjedana će početi sa ojačavanjem noge - objasnio je doktor Chris Wilson.

Kane je ove sezone odigrao 25 utakmica i zabio 17 golova, a još je važnija njegova pojava na terenu. Kapetan je ipak poseban dio momčadi koji je tu da digne suigrače u najtežim trenutcima, a Englezi su, kao i Spursi, bez njega vjerojatno do kraja sezone...

Premier League - Southampton v Tottenham Hotspur

- Tek nakon tri mjeseca se počinje sa rehabilitacijom. Kada govorite o vrhunskom nogometašu, ne očekujem da će biti spreman za manje od šest mjeseci nakon operacije. Mislim da će se vratiti u predsezoni, drugi govore travanj ili svibanj, ali to bi me jako iznenadilo - jasan je doktor Wilson.

To bi značilo da 'gordi albion' protiv Hrvatske mogao istrčati bez velike zvijezde. Onda ostaje pitanje tko će na njegovo mjesto? Naravno, tu je Marcus Rashford (22) koji može odigrati u špici, ali mladi centarfor Chelseaja Tammy Abraham (22) nameće se kao zamjena u špici, dok će kapetansku traku vjerojatno preuzeti borac na sredini terena, Jordan Henderson (29).

A, iako ga Southgate u zadnje vrijeme i nije volio, mogao bi u špici zaigrati i netko tko s trenutnom formom to zaista i zaslužuje. najbolji strijelac Premiershipa - Jamie Vardy (33).sa trenutno 17 zabijenih golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani