Obavijesti

Sport

Komentari 53

Uzimamo igrače iz BiH pa na Eurobasketu od nje izgubimo

Uzimamo igrače iz BiH pa na Eurobasketu od nje izgubimo
1

Sad će ispasti da naša reprezentacija baš nije imala sreće u ždrijebu jer je na BiH naletjela baš kad je ova odlučila pobijediti. No istina je malo drugačija od toga...

VIDEO

Reprezentacija BiH ove je godine sastavljena od šest Bošnjaka, pet Srba i Amerikanca. Hrvata nema. Srbi su tu zato što nemaju mjesta u svojoj reprezentaciji, a Hrvati dolaze u našu. Bojan Bogdanović je Mostarac, Stanko Barać je iz Širokog Brijega, a imamo i Sarajliju Damira Markotu. Uzeli smo im i Mostarca Marina Rozića, koji je ozlijeđen, te Čitlučanina Zorana Planinića, koji ovaj put nije ni pozvan. Dakle, u nekoj varijanti gotovo pola hrvatske reprezentacije moglo je biti rodom iz BiH. No unatoč takvom hendikepu, Bosna i Hercegovina je 12 razlike bolja od Hrvatske.

- Oni imaju dva vrhunska igrača, koji pružaju sjajne partije i u Euroligi, nije to nikakvo iznenađenje - opravdavao se izbornik Vranković nakon što su Mirza Teletović i Henry Domercant zajedno zabili 49 koševa.

Samo, kako nije iznenađenje ako Hrvatska nije imala baš nikakvo rješenje za njih? Ako nije iznenađenje, valjda bi trebali biti spremni i znati kako ih zaustaviti. Valjda...

- Mi smo svoje učinili, pobijedili smo na EP-u nakon 18 godina - rekao je Kenan Bajramović nakon što je BiH dobila Crnu Goru.

U idućem kolu “natamburali” su ih Finci 28 razlike.

- Nismo htjeli da naš završni dojam bude tako loš, morali smo se iskupiti - rekao je Teletović nakon što je Hrvatskoj zabio 26 koševa.

I uspjeli su. Sad će ispasti da naša reprezentacija nije imala sreće u ždrijebu jer je na BiH naletjela baš kad je ova odlučila pobijediti...

Kapetan kao da se sprema oprostiti od reprezentacije

Nemam riječi, ovo mi je najteži poraz u karijeri, govorio je Ante Tomić nakon blamaže protiv BiH, u kojoj je bio naš napadački najraspoloženiji igrač, ali i loš u obrani kao i ostali. Bojan Bogdanović bio je bez teksta, a Marko Popović proklinjao je naš dobro poznati “seljački mentalitet”.

- Kad se vratimo kući, dat ću veliki intervju i reći sve što mislim - najavio je Marko, kapetan koji djeluje kao da je spreman za oproštaj od reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu