Obavijesti

Sport

Komentari 340

Dinamo - Triglav 7-0: Uvjerljiva predstava 'modrih', Kulenović zabio hat-trick Slovencima....

Dinamo - Triglav 7-0: Uvjerljiva predstava 'modrih', Kulenović zabio hat-trick Slovencima....
4

Dinamo je s visokih 7-0 svladao slovenskog drugoligaša. Junak utakmice s tri gola bio je Kulenović, a još su zabijali Petković, Sučić, Halilović i Kaneko. Ali ozlijedio se Dino Perić...

VIDEO

Dinamo je u prvoj pripremnoj utakmicu u Rovinju s visokih 7-0 svladao slovenskog drugoligaša Triglav. Nije to bio dvoboj ravnopravnih suparnika, Zagrepčani su dominirali od prve do zadnje minute, uz sedam golova imali i čitav niz nevjerojatnih promašaja. Sandro Kulenović zabio je tri gola uz jednu asistenciju, a još su zabijali Petković, Sučić, Halilović i Kaneko. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci na pub kvizu

Pokretanje videa...

dinamo 00:28

Strijelci: 1-0 - Petković (29), 2-0 - Kulenović (53), 3-0 - Kulenović (56), 4-0 - Sučić (64), 5-0 - Halilović (65), 6-0 - Kulenović (68-11m), 7-0 - Kaneko (78).
Dinamo (prvo poluvrijeme): Nevistić - Živković, Theophile, Perić (od 39. Perković), Ljubičić - Mišić - Špikić, Ademi, Baturina, Vidović - Petković
Dinamo (drugo poluvreijeme): Zagorac - Mikić, Bernauer, Perković, Graonić (od 79. Cvetko) - Sučić (od 79. Brkljača) - Kaneko, Halilović, Brodić, Rukavina - Kulenović (od 79. Šunta).

Dinamo je od prve minute zagospodario na prilično lošem travnjaku u Rovinju, a prvi zicer na utakmici propustio je Vidović. Lijepo su u 14. minuti po desnoj strani kombinirali Špikić, Petković i Ademi, kapetan "modrih" je na drugoj vratnici proigrao Vidovića čiji udarac u mat-situaciji brani gostujući vratar Kruljac. Tri minute kasnije Kruljac je fantastičnom rekacijom zaustavio još jedan zicer, ovoga puta Baturini koji je prošao nekoliko slovenskih nogometaša, zarolao i vratara, ali je ovaj ipak sjajno reagirao...

Zagrepčani su nastavili prijetiti, novu ozbiljnu priliku "modri" su imali u 22. minuti. Ademi je opet bio začetnik akcije, sad je proigrao Petkovića koji se riješio suparnika, pa lukavo pokušao prebaciti Kruljca, slovenski vratar je upisao još jednu fantastičnu obranu. Dinamo je u 28. minuti imao i penal. Ademi je sada razigrao Vidovića, on izborio najstrožu kaznu, a Kruljac obranio pokušaj Petkovića s bijele točke.

Rovinj: Prijateljska nogometna utakmica u sklopu priprema, GNK Dinamo - Triglav

Ipak, već u sljedećem napadu 1-0. Špikić je pobjegao po desnoj strani, povratnom loptom pronašao Petkovića koji iz blizine konačno dovodi "modre" do vodstva. Mogao se Petković proslaviti u prvom dijelu, u 34. minuti ga je lijepo poslužio Ljubičić, ali je napadač Dinamo šutirao pored gola. Nizali su se pokušaji Petkovića, najbolji igrač "modrih" prijetio je i iz slobodnjaka, ali i ta je "bomba" proletjela pokraj vratnice.

I Špikić je bio aktivan protiv Slovenaca, Dinamov krilni igrač je "letio" desnom stranom. Tako je u 39. minuti još jednom pobjegao suparnicima, lijepo sve pripremio za Baturinu koji opet u čistoj situaciji nije dovoljno precizan. Nogometaši Triglava nisu predstavljali problem za Dinamo, ali jest ozljeda Perića koji je u 39. minuti napustio igru, na lijevog stopera ušao je Perković. Za kraj prvog dijela vratnicu je pogodio Špikić.

Rovinj: Prijateljska nogometna utakmica u sklopu priprema, GNK Dinamo - Triglav

Početkom drugog dijela nevjerojatan promašaj Rukavine. Sučić je ubacio iz kornera, Rukavina bio sam i neometan na drugoj vratnici, ali je s pola metara promašio cijeli gol! Dinamovi promašaji su bili nevjerojatni. Brodić je u 51. minuti idealno proigrao Kaneka čiji udarac na gol-liniji jedan suparnički igrač odbija u vratnicu. Dinamo je do 2-0 stigao tri minute kasnije. Halilović je na drugoj vratnici pronašao Kulenovića, a on mirno pogađa i postiže svoj drugi gol na ovim pripremama.

Sandro Kulenović već je u pravoj formi, u 56. minuti zabio je i za 3-0. I za sada baš on djeluje najubojitije, daleko najozbiljnije pred suparničkim vratima. Ovaj put ga je petom pronašao Brodić, on se lijepo "rolingom" riješio čuvara i pogodio malu mrežicu za visokih 3-0. Četvrti gol zabio je Petar Sučić. Mladi veznjak odigrao je dupli pas s Kulenović, pa mirno poentirao. Već u sljedećem napadu iz odbijanca je zabio i Halilović.

Rovinj: Prijateljska nogometna utakmica u sklopu priprema, GNK Dinamo - Triglav

Kulenović je kompletirao hat-trick u 68. minuti. Kaneko je srušen u kaznenom prostoru, a Dinamov sidrun lakoćom pogodio s 11 metara. Isti igrač mogao je i do četvrtog gola, ali je nakon dodavanja Mikića s dva metra pogodio prazan gol. Dinamo je do sedmog gola stigao u 78. minuti, slovenski vratar izletio je u prazno, a Kaneko se s loptom ušetao u prazan gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 340
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'