Obavijesti

Sport

Komentari 98

Jairo i Gyurcso fenomenalnim golovima srušili slabašnu Istru!

Jairo i Gyurcso fenomenalnim golovima srušili slabašnu Istru!
6

Svjetski golovi Jaira i Gyurcsa, otužno loša "panenka" Caktaša, Čondrićeve obrane splitskih zicera, očajno loša partija domaćeg stopera Rodrigueza... Na kraju - 0:2 i Hajduk se bodovno poravnao s Osijekom

VIDEO

Svašta smo vidjeli u Puli, ali ključ cijele priče je ovaj: Istra je preslaba da izvuče barem bod čak i protiv Hajduka koji povede iz 'poklonjenog' gola, promaši penal pa onda naslaže još 3-4 promašena zicera.

Istra je mogla povesti nakon 100-tinjak sekundi, ali Sane sa 5-6 metara pucao tako slabo da je Posavec uspio izvaditi loptu iz donjeg lijevog kuta.

U 15' domaći stoper Rodriguez propušta čistu loptu u Istrinom šesnaestercu, prihvaća ju Jairo i vrhunski slijeva pogađa lijeve Čondrićeve rašlje. Svjetski gol - 1:0 za Hajduk.

Na poluvrijeme se otišlo s tom minimalnom splitskom prednošću koju su gosti lako mogli povećati 19. minuti nastavka. Očajno lošti Rodriguez nakon što je skrivio gol sada je i igrao rukom za Hajdukov penal.

Pula:  Hrvatski Telekom Prva liga, 26. kolo, NK Istra 1961 - HNK Hajduk

Mijo Caktaš pokušao je biti efektan, a ispao je... 'Ajmo biti blagi: nespretan. Odabrao je 'panenku' izvedenu tako loše da bi ju obranio i neki veteranski golman, a ne Čondrić. Istra je ostala u igri.

Cvitanović nije vadio Rodrigueza iz igre, a Hajduk je u dvije minute uspio promašiti dva totalna zicera (79' Jairo, 81 Nejašmić), dvije situacije u kojima je doslovno teže promašiti nego pogoditi.

Sve je dovršeno u 90. minuti. Franić radi prekršaj kao zadnji igrač, sudac Vučković mu pokazuje crveni karton, a Gyurcso slobodnjak za 17 metara izvodi - svjetski. Lopta ide u desne rašlje, ni sjajni Čondrić ne može zaustaviti još jedan svjetski Hajdukov gol.

Pula:  Hrvatski Telekom Prva liga, 26. kolo, NK Istra 1961 - HNK Hajduk

Splićani su peti put zaredom pobijedili na stadionu 'Aldo Drosina' i sa tom pobjedom dohvatili Osijeka na tablici. Slijedeće se, 27. kolo igra od utorka do četvrtka, sa šlagerom u srijedu. Od 19 sati, na Poljudu: Hajduk-Dinamo.

Derbi s europskim Dinamom kao nagrada splitskoj publici i sve učinkovitijoj momčadi Siniše Oreščanina!

Tablica Prve HNL

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 98

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana