Obavijesti

Sport

Komentari 77

Juve demonstrirao silu na San Siru: Mandžo se vratio i zabio!

Juve demonstrirao silu na San Siru: Mandžo se vratio i zabio!
2

Nogometaši Milana u okviru 12. kola dočekuju Juventus na San Siru. Nakon tri utakmice pauze vratio se Mario Mandžukić, koji je već u 8. minuti zakucao loptu pored Donnarumme i zabio za vodstvo Juvea

VIDEO

>> VIDEO GOLA MARIJA MANDŽUKIĆA POGLEDAJTE OVDJE

>> PROMAŠEN PENAL GONZALA HIGUAINA POGLEDAJTE OVDJE

>> GOL RONALDA POGLEDAJTE OVDJE


Juventus je na San Siru pobijedio Milan 2:0! Golove su postigli Mandžukić Ronaldo, a utakmicu je obilježio i Gonzalo Higuian koji je protiv bivšeg kluba promašio penal pa dobio crveni karton pred kraj utakmice.

A na pogodak nismo dugo čekali jer je već u 8. minuti zabio - Mario Mandžukić!

Hrvatski napadač prvi se puta našao u početnoj postavi nakon dvotjednog izbivanja zbog ozljede, i odmah pokazao koliko njegov povratak znači za momčad Maxa Allegrija. 

Kao mnogo puta u karijeri, posebice kada su nastupi u bijelo-crnom dresu u pitanju, Mandžukić je zabio glavom nakon ubačaja s boka, a ovoga puta maestralno ga je s lijeve strane poslužio Alex Sandro.

A samo dvije minute kasnije hrvatski reprezentativac mogao je zabiti i drugi gol, no loptu je vrhunski očistila obrana domaćina i odbila je u korner! I iduća dobra prilika bila je u režiji Mandžukića koji se u 26. minuti izborio za loptu pa pucao malo pored gola.

Milan je uglavnom statirao i branio se na svojoj polovici te je prvi udarac imao tek u 32. kada je zapucao Suso, ali Szczesny je bio dobro postavljen.

Domaćin je u 41. imao idealnu priliku za dolazak u vodstvo jer je sudac nakon VAR-a procijenio kako je Benatia igrao rukom te je pokazao na jedanaesterac! Loptu je na bijelu točku stavio Gonzalo Higuain i - promašio! Točnije, dobro ga je pročitao poljski vratar koji je obranio uz pomoć vratnice i tako spriječio Argentinca u pokušaju osvete bivšem klubu koji ga se olako odrekao...

I u drugo poluvrijeme Juventus je bolje ušao i dominaciju umalo okrunio novim golom kada je Dybala iz slobodnog udarca u 57. pogodio vratnicu!

Deset minuta kasnije u izvrsnoj je prilici i danas pomalo samozatajni Ronaldo koji je povukao kontru i išao sam na Donnarummu pa u ključnom trenutku izgubio snagu i slabašno zapucao u ruke vrataru.

U posljednjih 15 minuta utakmica se rasplamsala i Milan je imao dvije dobre prilike preko Higuaina koji je u oba navrata zaustavljen od strane torinske obrane.

No, u 81. minuti ukazao se Ronaldo koji zabija za 2:0 vodstvo Juventusa! Cancelo je silovito pucao iskosa s 15-ak metara, a Donnarumma je loptu odbio ravno na noge nečuvanog Ronalda koji je lakoćom zabio svoj osmi gol u sezoni!

Tri minute kasnije glupost je napravio Higuain koji je grubo starta na Benatiju i dobio izravan crveni karton! Pa pustio da izađz sve frustracije i krenuo u obračun sa sucem, suigračima, Ronaldom... 

Cancelo je bio blizu postizanju trećeg gola Juventusa u sudačkoj nadoknadi, no njegov udarac otišao je pored gola te je susret zaključen 2:0 pobjedom gostiju. Napomenimo i kako je Max Allegri u ovoj utakmici odlučio ostaviti na klupi Leonarda Bonuccija i tako ga poštedjeti zvižduka San Sira.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje