Sport

Komentari 142

Dinamo vratio narančasti dres, tu su i zvjezdice, treći dres crn

Dinamo vratio narančasti dres, tu su i zvjezdice, treći dres crn

Dinamo je četvrti put u povijesti kluba uskočio u Adidasovo ruho, u dresove koje su igrači plavih nosili sedamdesetih, početkom devedesetih godina i u kojima su 2000. proslavili povratak imena

Dinamo se vratio dresu s tri crte jednog od najpopularnijih i najvećih brendova sportske opreme, Adidasa, a osim novih dresova, redizajniran je i grb koji je ostao prepoznatljiv Dinamov grb, ali je grafički drugačije izveden na dresu.

Iznad grba su dvije zvjezdice, svaka označava po deset naslova, a Dinamo je isti grb s dvije zvjezdice na dresu imao i 2011. godine, napravljenim u čast 100 godina kluba.

Prvi je dres tradicionalno plavi, a iznenađenje je povratak narančaste garniture, koja nije najbolje sjela navijačima kad je istu garnituru predstavila Diadora 2007. godine.

POGLEDAJTE VIDEO

Novina je treći Dinamov dres koji je crn, što je prvi put da će dinamovci nositi crno, ali to je ove godine postao gotovo pa trend među europskim klubovima. Real, Bayern, Arsenal, svi su predstavli crne dresove kao treću garnituru.

U Maksimiru su nove dresove predstavili dronom koji je 10-ak metara od zemlje imao zakačen primjerak svake od tri garniture. Novi dres je personaliziran za Dinamo, što znači da takav neće imati nitko na svijetu osim Dinama. 

Dinamo je četvrti put u 106-godišnjoj povijesti uskočio u Adidasovo ruho, u dresove koje su igrači plavih nosili sedamdesetih, početkom devedesetih godina i u kojima su 2000. godine proslavili povratak svetog imena oduzetog preko noći.

VIDEO:

Najčitaniji članci