Obavijesti

Sport

Komentari 66

Posljednji trening uoči Austrije: Petković umjesto Kramarića, Dalić napravio još dvije izmjene

Posljednji trening uoči Austrije: Petković umjesto Kramarića, Dalić napravio još dvije izmjene

Hrvatska je na korak do plasmana u završnicu Lige nacija. Susret s Austrijom odredit će hoćemo li postići još jedan povijesni uspjeh, a za tu priliku izbornik Dalić napravit će neke promjene u odnosu na Dansku

VIDEO

Odlična predstava Hrvatske protiv Danske 2-1 na Maksimiru gurnula nas je na vodeću poziciju skupine 1 elitne razine Lige nacija. Dovela nas je i u odličnu poziciju po prvi put se plasirati među četiri najbolje reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih u Maksimiru

Pokretanje videa...

Trening 'vatrenih' u Maksimiru 03:47

Ostaje još jedno kolo u kojem ovisimo sami o sebi i ukoliko Vatreni pobijede Austriju u Beču, sve je jasno. Postoje i kombinacije ako remiziramo ili izgubimo, no najbolje je ništa ne prepustiti slučaju i uzvratiti Austrijancima za težak poraz u Gradskom vrtu 3-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski nogometaši su se smjestili u Beču i u 18 sati odradili posljednji trening uoči nedjeljnog susreta (od 20:45 sati).

POGLEDAJTE TRENING HRVATSKE:

Hrvatska može ispisati povijest i po prvi put ući u završnicu Lige nacija gdje još nismo igrali.

Sutra u prvih 11 neće igrati Josip Šutalo. Riječ je ozljedi koju Zlatko Dalić nije specificirao. Njegovo mjesto, kako saznajemo, trebao bi preuzeti Dejan Lovren. Dalić je pripremio još nekoliko promjena. Umjesto Marija Pašalića na desnom krilu trebao bi zaigrati Lovro Majer dok će u vrhu napada umjesto Andreja Kramarića početi Bruno Petković.

Susret Hrvatske i Danske u 5. kolu Lige nacija

Zlatko Dalić je posebno naglasio uspjeh ove reprezentacije jer ju je upravo on selektirao i napravio smjenu. Za razliku od Rusije kada ju je preuzeo od Ante Čačića.

Martin Erlić je osjetio zatezanje, ali na treningu je dobro trenirao. Ipak, njegovu poziciju trebao bi pokriti Dejan Lovren. Inače, plasman na završnicu nosi sedam milijuna eura dok, korak dalje, pobjednik Lige nacija dobiva 14 milijuna eura.

Luka Modrić će sutra pedeseti put istrčati kao kapetan Hrvatske, a sutra bi i Domagoj Vida trebao doživjeti jubilej. Ako zaigra, to će mu biti stoti nastup za Hrvatsku.

Susret Hrvatske i Danske u 5. kolu Lige nacija

Hrvatska nikad od samostalnosti nije imala tri pobjede protiv tako jakih reprezentacija. I Danska i Francuska su u top 10 i ono što je Dalić rekao jest da euforija nije dobra jer ona vodi u tragediju. A hrvatski narod je dosta euforičan, Hrvatska će u Beču imati 20 tisuća navijača.

S druge strane, čak niti austrijski mediji ne vjeruju svojoj reprezentaciji. Oni su javili kako austrijski reprezentativci nisu uvjerljivi i da će u nedjelju imati težak zadatak protiv Hrvatske.

Final Four je malo neočekivan. Mađarska je trenutno prva u skupini gdje su Njemačka, Italija, Engleska, koja je i ispala... Ne smije izgubiti od Talijana u Budimpešti i Mađari će na završnicu.

Tijekom nedjelje ćemo također pratiti događanja iz Beča, javljat ćemo se u nekoliko navrata iz grada kako bismo vam dočarali atmosferu, sve kako bismo ispratili Hrvatsku na nastup u Final Four Lige nacija. Sve dostupne informacije moći ćete dobiti na 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA NAVIJAČKA PJESMA S HILJSONOM I STOLETOM

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub