Obavijesti

Sport

Komentari 37

Modrić: Zagrijavali smo se 20 minuta naježeni! Veličanstveno

Modrić: Zagrijavali smo se 20 minuta naježeni! Veličanstveno
1

Atmosfera je bila fantastična, mi na klupi pjevali smo zajedno s navijačima! Odigrali smo fantastičnih 45 minuta, zabili 3 gola i riješili utakmicu. Poslije je bilo samo odrađivanje posla, rekao je Nikola Vlašić

VIDEO

Kakva velika pobjeda! grizli su, borili se za svaku loptu, napadali, a onda i zasluženo pobijedili na prepunom Poljudu Mađarsku u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:01

- Odigrali smo fantastičnih 45 minuta, zabili 3 gola i riješili utakmicu. Poslije je bilo samo odrađivanje posla, pogotovo nakon crvenog kartona. Pokazali smo da je ono u Mađarskoj bio loš dan. Moj poništeni gol? Dobro, bilo je zaleđe prije, tako da mi nije baš tako žao - rekao je Nikola Vlašić koji je pred svojim Poljudom priliku dobio u drugom poluvremenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Atmosfera? Ma fantastična, mi na klupi pjevali smo zajedno s navijačima - dodao je Niksi.

Hrvatska je sve riješila u prvom poluvremenu, pobijedila 3-0. Utakmica se nije ni rasplamsala, a kapetan Modrić je oteo loptu Tamasu Kadaru i jurnuo sam prema mađarskom golmanu. Jedan na jedan s njim, Luka nije mogao promašiti.

Čudesna večer za pamćenje, Luka i Oliver kraljevi Poljuda!
Čudesna večer za pamćenje,  Luka i Oliver kraljevi Poljuda!

- Sretni smo i zadovoljni zbog pobjede, ali imamo još dvije utakmice. Trebamo se odmoriti i napraviti pozitivan rezultat u Walesu. Trebamo gledati sebe bez obzira na rezultate drugih utakmica i to je najbitnije - rekao je Luka Modrić nakon utakmice.

Dobivali ste ovacije svako malo?

- Veličanstveno, nešto nevjerojatno. Kad smo izašli na zagrijavanje, tih 20 minuta zagrijavali smo se naježeni. Lakše je igrati kad imaš takvu atmosferu. Stisnuli smo Mađare visoko od početka i iz tog presinga zabili dva gola. Mogli smo zabiti i više od tri gola.

Hrvatska u nedjelju slavljem u Walesu osigurava Euro 2020.!
Hrvatska u nedjelju slavljem u Walesu osigurava Euro 2020.!

Nakon Lukinog sjajnog otvaranja, Bruno Petković je s dva gola potvrdio pobjedu i zaokružio na 3-0. 

- Lijepa pobjeda, 3-0, točno koliko treba. Riješili smo utakmicu u prvom dijelu, u nastavku se nismo trošili. Wales ima jako dobru momčad iako ne stoji dobro na tablici. Da nam se ne dogodi kao protiv Azerbajdžana, moramo se prebaciti na tu utakmicu i pokušati pobijediti - rekao je Borna Barišić.

- Na Poljudu uvijek bude odlična atmosfera, hvala svima koji su došli i ovo je dokaz da se može tu igrati pred vrhunskom atmosferom - dodao je hrvatski bek.

Izjave hrvatskih nogometaša poslije veličanstvene pobjede nad Mađarskom...

Izjave hrvatskih nogometaša poslije veličanstvene pobjede nad Mađarskom... Reporteri: Hrvoje Tironi i Mato Galić

Objavljuje 24sata u Četvrtak, 10. listopada 2019.

Hrvatska je pobjedom pred 32.110 navijača pobjegla na 13 bodova, tri boda ispred Slovačke koja je remizirala s Walesom. Mađarska ima devet osvojenih bodova, a četvrti Wales sedam i utakmicu manje.

Sada Vatreni u Wales gdje ih u nedjelju čeka utakmica putuju puno rasterećeniji... Pobjeda Hrvatskoj u Cardiffu sigurno donosi plasman na završni turnir uoči utakmice sa Slovacima.

Mađarski mediji: Poluvrijeme iz noćne more, sve zbog grešaka
Mađarski mediji: Poluvrijeme iz noćne more, sve zbog grešaka
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...