Sport

Komentari 89

Duvnjak: Ne znam kako mi je tata preživio ovu utakmicu...

Duvnjak: Ne znam kako mi je tata preživio ovu utakmicu...

Svaki put imamo odličnu atmosferu u reprezentaciji. I na terenu i van njega. U sportu čovjek mora imati sreće, mi smo je jučer i imali. Mislim da smo je zaslužili i da će tako biti i sutra, rekao je nakon slavlja

Hrvatska je u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva svladala Norvešku 29-28.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Njega morate pitati, ja ne znam kako je tata preživio jučerašnju utakmicu - šaljivo je odgovorio Domagoj Duvnjak na pitanje kako je nagovorio svog oca da dođe u Stockholm pa se dotakao i sedmeraca:

- Nisam trenirao, ali dobro me ide, nadam se da će me tako i dalje ići. 

Kad se priča o ovoj reprezentaciji u usporedbi s onima prije, Duvnjak ne smatra da je ona toliko posebnija. Atmosfera je uvijek - idilična!

- Svaki put imamo odličnu atmosferu u reprezentaciji. I na terenu i van njega. U sportu čovjek mora imati sreće, mi smo je jučer i imali. Mislim da smo je zaslužili i da će tako biti i sutra. 

Oglasio se i izbornik Lino Červar:

- Tim je pobijedio. Najbolji igrač svijeta, koliko god dobar bio, ne može pobijediti tim. Sutra je novi dan, nova želja, želimo pokušati ići do kraja, to bi bilo strašno. Strašan podvig. Nitko nije očekivao da se možemo vratiti na vrh svjetskog rukometa, ipak tu smo i bili, imali smo konzistentnost rezultata.

POGLEDAJTE S KIM JE OD RUKOMETAŠA TRENER LINO ČERVAR IMAO NAJVIŠE RAZMIRICA:

Hrvatska usprkos danu odmora neće baš biti u odličnom stanju. Produžeci su ostavili traga, priznaje Lino:

- Mi smo u najgorem položaju, dolazimo s četiri mini-produžetka, teško da ćemo se odmoriti. Cindrićeva situacija je loša, pokušat će ga medicinski tim osposobiti da nam ikako pomogne. 

 

Najčitaniji članci