Obavijesti

Sport

Komentari 100

Rebić: Razlika Dalića i Čačića? Ha, ha, pa pitajte to Perišića...

Rebić: Razlika Dalića i Čačića? Ha, ha, pa pitajte to Perišića...
5

Pred kraj pressice postavljeno mu je pitanje o tome što je u reprezentaciju donio Zlatko Dalić u odnosu na prethodnika Antu Čačića, a onda je Rebić nasmijao sve okupljene novinare u Sočiju

VIDEO

Na današnjoj press konferenciji Vatrenih u Sočiju pojavila su se Vatrena krila Ivan Perišić i Ante Rebić. Jučer je pressica bila prilično emotivna nakon što se Danijel Subašić rasplakao zbog velikog prijatelja Hrvoja Ćustića.

Danas je ipak bilo drugačije, a za to se pobrinuo uvijek raspoloženi Ante Rebić.

Pred kraj pressice postavljeno mu je pitanje o tome što je u reprezentaciju donio Zlatko Dalić u odnosu na prethodnika Antu Čačića.

-  Pa mislim... Ma to treba reći Ivan, ja nisam bio prije u reprezentaciji, ha, ha, ha... - nasmijao je okupljene novinare sjajni ofenzivac Vatrenih koji je procvao pod vodstvom Zlatka Dalića u reprezentaciji te Nike Kovača u Eintracht Frankfurtu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO

Pogledajte kako su utakmicu četvrtfinala SP protiv Rusije uoči današnjeg treninga najavila dvojica krilnih igrača reprezentacije Ivan Perišić i Ante Rebić. Iz Rusije: Tomislav Gabelić

Posted by 24sata on Wednesday, July 4, 2018

Rusi su na Mundijalu s dvije taktike. U skupini su napadali, protiv Španjolske u osmini finala su se branili. Kako će protiv Hrvatske?

- Gledali smo sve njihove utakmice, protiv Španjolske igrali su u drugom sustavu. Mislim da su pogodili taktiku, ali mi ćemo se pripremiti za obje varijante - rekao je Ivan Perišić.

- Naravno da smo analizirali Ruse. No, mi se moramo više koncentrirati na nas, jer mi smo kvalitetnija momčad, ali to moramo pokazati na terenu. Mislim da će se nas najviše pitati - misli Ante Rebić.

Rebić nosi Olićev broj, je li on njegov nasljednik?

- Sigurno da mi godi, iako ne mislim da smo slični igrači. Obojica dajemo sto posto za Hrvatsku. Slučajno sam dobio njegov dres - odgovorio je Rebić.

Danas je 20. obljetnica pobjede nad Njemačkom, sjećaju li se naši junaci te utakmice?

-  Naravno da se sjećam i da sam sanjao dođemo u takvu situaciju. Jedva čekamo utakmicu s Rusijom da se plasiramo u polufinale - rekao je Perišić, a Rebić se nadovezao:

- Iako sam imao samo četiri godine, sjećam se te utakmice. Ostalih se ne sjećam. Nadam se da ćemo ponoviti, pa i nadmašiti taj - rezultat.

Kakva je atmosfera u reprezentaciji u odnosu na klub?

- Ne može biti ista atmosfera, ovo je ponos i čast, ovdje smo mjesec dana i nije izbila nijedna svađa, svi dišemo kao jedan - rekao je Ante Rebić.

- Ovdje smo već dugo, nije lagano, svi imamo jedan cilj, borit ćemo se koliko god je moguće. Nadam se da ćemo proći dalje - misli Ivan Perišić.

Tko je najopasniji ruski igrač?

- Gledali smo sve četiri utakmice, imaju dobro organiziranu momčad. Imaju nekoliko pojedinaca, ali ne bih izdvajao imena - kaže Perišić.

- Rusima je momčad najveća snaga, iako ima nekoliko pojedinaca koji iskaču. Timska igra najveći im je adut - dodao je Ante Rebić.

Je li Modrić najbolji igrač turnira?

- Svaki put postavljate isto pitanje, svaki put isto odgovaramo. On je naš kapetan, igrač Reala, puno znači i za Real i za nas, on nas vodi. Ne znam je li najbolji, ali jedan je od najboljih. Ima još nekoliko utakmica. Najvažnije da mi ostvarimo najbolji rezultat - misli Perišić

- On je naš vođa i kapetan. Je li najbolji na turniru prerano je govoriti, ali za nas je jako bitan - smatra Rebić.

Hoće li Ante Rebić u Bayern?

- S njime surađujem dugi niz godina, i to vrlo uspješno. Puno mi je pomogao u karijeri, on je zaslužio odlazak u Bayern. Ja sam igrač Eintrachta i sada sam samo fokusiran na SP.

Što je donio novi izbornik u odnosu na starog?

 - Svaki trener ima neke svoje nove ideje. Nakon nekoliko utakmica, ispalo je možda i bolje. Vidjeli ste da smo pobijedili sve bitne utakmice. Svaki trener ima svoje ideje, nama je išlo sve najbolje s novim izbornikom - rekao je Perišić.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske