Obavijesti

Sport

Komentari 241

Kakva drama! Hodžić penalom donio pobjedu Dinamu - u 90.!

Kakva drama! Hodžić penalom donio pobjedu Dinamu - u 90.!
2

Niti nakon skoro sedam godina Cibalia nije ostvarila pobjedu nad Dinamom. No nebeskoplavi bili su minutama udaljeni od velikog boda, sve do 90. minute i sumnjivog penala koji je Hodžić pretvorio u 2-1

VIDEO

Drugi put u tjedan dana Dinamo je došao do tijesne, ali zlata vrijedne pobjede u potjeri za vodećom momčadi HNL-a, Rijekom. Drugi put junak "modrih", ovaj put u žutom dresu na gostovanju kod Cibalije u Vinkovcima (2-1), bio je Armin Hodžić.

No predstava bosanskohercegovačkog napadača past će u drugi plan nakon vrlo sumnjive odluke suda Damira Batinića koji je u 89. minuti dodijelio penal gostima nakon kontakta (je li ga bilo?) Soudanija i Žderića u šesnaestercu domaćih.

>>> Video spornog penala pogledajte OVDJE.

odžić je potvrdio kakav nos za gol ima 18 minuta prije kraja. Riješio se čuvara u šesnaestercu Vinkovčana i s 15-ak metara iskosa pogodio u gornji bliži kut Mladena Matkovića, koji je vrlo dobro odrađivao svoju zadaću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Golman Cibalije dvaput je u prvom dijelu spašavao nebeskoplave. Ispod prečke je izvadio pokušaj Marija Šituma iz 18. minute, a osam minuta prije odlaska na odmor skinuo je šut Danija Olma. Dinamo je bio bolji protivnik, imao jako puno kornera u prvom dijelu, ali bila je to manje-više jalova inicijativa.

Ivajlo Petev na poluvremenu je Soudaniju dao prve klupske minute ove godine, a u igru je ubacio i Sammira. Nervoza je pomalo rasla u redovima žutih, sve dok je briljantnim potezom nije razbio Armin Hodžić. Tražio se cijelu jesen nakon dva gola Lokomotivi još u srpnju, a sad je dva puta uzastopno doslovno održao maksimirski klub na životu.

Naizgled mršavu, rutinsku pobjedu Dinama zakomplicirao je Ivan Zgrablić u 87. minuti. Ostao je nakon kornera, kojega je preusmjerio Tipurić, nečuvan na drugoj stativi i iz voleja pogodio pokraj nemoćnog Livakovića. Bio je to jedini udarac u okvir Cibalije.

Gotovo 5000 gledatelja skočilo je od oduševljenja, a dvije minute poslije skočilo je - iz bijesa. Jer Damir Batinić pokazao je na bijelu točku nakon što je Žderić naizgled zakačio nogu Soudanija u šesnaestercu Cibalije. No bila je to, u najmanju ruku, vrlo sumnjiva situacija.

Hodžić nije mario za to. Zadržao je smirenost i poentirao za velika tri boda kojima "modri", makar nakratko, smanjuju zaostatak za vodećom Rijekom na tri boda. Cibalia ostaje na posljednjem mjestu s devet bodova, tri iza devetoplasiranog Splita.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 241
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet